Arkadaşlar yeni bir kart almak istiyorum.bütçem 800-900 tl arası,biraz internette araştırma yaptım. Tavsiyeler daha çok sapphire R9 380 ve msı gtx 960 arasında sistemim resimdeki gibi...
Beni düşündüren açık konuşayım nvidia herzaman daha güvenilir geliyor bana.. Siz ne dersiniz ? Varsa tavsiyeleriniz çok yararli olur bu hafta alıcam çünkü şimdiden tşk
En azından AMD'nin daha yüksek FX modelini alırsanız kullanabilirsiniz. İntele geçmek çok masraflı olacaktır. Örnek vereyim, i3 6100 + H110M Pro VD aldınız, mecburen DDR4 RAM'de alacaksanız. FX 8300 alırsanız kullanabilirsiniz o ekran kartlarını.
R9 380' in performansını GTX 960' dan daha yüksek olduğunu söyleyen arkadaşlara güvenerek daha bugün Vatan Bilgisayar' dan MSI R9 380 2G modelini aldım. Henüz deneme şansım olmadı. Kutusunda bekliyor şuan. Yarın da diğer bileşenleri almayı düşünüyorum. Millet toplamaya işlemciden anakarttan başlar. Ben ekran kartından başladım. Sonuç olarak R9 380' i öneririm. MSI markası için GTX960' dan daha uygun fiyata sahip.