Masaüstü bilgisayarımda bulunan R9 380 ekran kartım kendi kendine gpu clock ve power target kısmını yükseltiyor. Kendim ayarlıyorum GPU tweakten, fakat bilgisayarı açtığımda veya yeniden başlattığımda program benim seçtiğim ayarları uygulamadan önce 1040(GPU clock) ve 103(power target) değerlerinde oluyor. Sonradan benim ayarlarımı seçerek normale dönüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Değerleri hangi program ile kontrol ettin? GPU ve bellek frekans değerleri gerektiğinde son hıza çıkar.
Senden bu raporu isteyeceğim : AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi
Değerleri gpu tweak2 programı ile kontrol etmiştim. Fakat sorunu çözdüm biraz uğraştırdı ama olsun. Elektrik kesintisi olmuştu birkaç gün önce ondan kaynaklı sıkıntıymış. Harddiskleri raw olarak görünce kafama dank etti acaba mı diye. Sadece şöyle bir sıkıntı var GTA5' e girdiğimde tekrar değeri yükseltiyor, yukarıda yazdığım gibi. Raporu göndermemi isterseniz, atabilirim. Şimdiden teşekkür ederim yardım için
Merhaba, gpu tweak 2'yi açtığınızda sağ üstte ki ayarlara tıklayıp tuning settingste "windows başladığında otomatik ayarları yap" tarzında bir seçenek var. Onu aktif ederseniz değişiklik olmaz. İyi forumlar.