R9 380X nasıldır ?

Fevzi enes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar sapphire r9 380x alicam ama driverleri guncel oluyor mu bilmiyorum. Sizce almali miyim? Yoksa gigabyte mi yonelmeliyim? Bu arada vatandan alicam vatanda gigabyte var mi bilmiyorum. Alacagim sistem su sadece ekran kartinda kararsiz kaldim. Sizce ne almaliyim ekran kari amd mi yoksa nvdia mi alayim ekran karti onerirseniz cok memnun olurum. Tesekkurler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-12-07-18-36-47.png
    Screenshot_2015-12-07-18-36-47.png
    92,2 KB · Görüntüleme: 490
  • Screenshot_2015-12-07-18-36-42.png
    Screenshot_2015-12-07-18-36-42.png
    93,8 KB · Görüntüleme: 534
Hocam sakın sapphire alma amd in en sorunlu parteneridir allah bilir lowda bile oynayamassan ultrada oynuyacaken sakin alma git asus al

Amd daha ust seviye kartlari ucuza satar misal gtx 970 le r9 390 ayni fiyat ama r9 390 ezer gecer 970 i en iyisi amd hem obur senelerde amdnin kartlarindaki bellegin elmasini yiyicez w10 da dx 12dede yuzde 40 performans artisin olur en iyisi amd

Bence yanılıyorsunuz. Amd'nin en köklü partneridir. O kadar sorunlu olsa bu zamanlara kadar gelmezdi. Tamam diğer firmalara oranla biraz daha kötü ancak abartılacak kadarda kötü değil. Arada fiyat farkı yoksa Msi, Asus, Gigabyte öneririm. Ancak arada 100-200 TL fark varsa Sapphire öneririm. Vaktiniz varsa ve Sapphire almak istemiyorsanız çok az daha bekleyin derim. Yurt dışında Msi ve Asus modelleri çıktı, en kısa zamanda gelecektir.

kisiden kisiye degisir hocam tamam hakli olabilirsin ama sikayet cok sapphirden

hocam bide ben konu actimda dahha yayina girmedi sizce en iyi r9 390 markasi nedir r9 390 alcamda msimi gigabaytemi

yoksa asus mu

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı