R9 380X Sistem

IontHyTe

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş.
Daha fazla  
Öncelikle özür dilerim. Bu konuyu daha önce bir sürü açtım. Sizce nasıl? Uyumsuzluk var mı? R9 380X RX470 gücünde diye okumuştum, doğru mudur? R9 380X hala alınır mı?

Son düzenleme:
Dostlarım RX470 ile R9 290X arasında kaldım. İkisinden birini önerirseniz lütfen marka ve model de önerin. Bir de güncel oyunları kaldıracaksa eski olması problem değil.BF1,Overwatch,Rainbow Six Siege ve CS:GO oynayacağım. Sapphire R9 290X GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı vhttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx470-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html. Vatan olduğunu biliyorum Eksen Bilgisayar, Sinerji ve Teknobiyotik sitelerinden daha ucuzsa alabilirim. Rx470 baktığımda daha pahalıydı Sinerji ve Teknobiyotik'de. R9 290X'e baktığımda yoktu Sinerji'de. Ve işlemci ile darboğaz yapar mı? Güç tüketimi de önemli değil. 8 yıl boyunca Casper kullanan biri olarak galiba hiç güzel performans veren, sessiz bir bilgisayarın yanında bulunmadım.@hasan.crcy @YunusEmre34 @Silinen üye

@Aggress1ve dostum Gtx 1050 TI'dan daha performanslı bunlar galiba. 1050TI vardı bir ara aklımda.

Son düzenleme:
Rx 470 daha güncel ama, R9 290X daha performanslı. Fiyatı da uygun. Güncellik takıntın yoksa, R9 290X alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…