R9 380X ve i5 4460 Sistem Performansı

Bellum

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar arkadaşlar ben bugün başlıkta da belirttiğim gibi r9 380x ve i5 4460 tabanlı sistem topladım. Sizce nasıl performans verir? Tam sistem şöyle:

-Msi Gaming H97 3 Anakart
-ASUS STRIX R9 380x
-i5 4460 İşlemci
-Corsair 2x4 Gb Ram
-Zalman R1 Plus


Birde bugün sistemi toplamaları için tanıdık pc'ye götürdük fakat bir parça degişimi benim verdigim parça yerine 2.el parça kullanma veya çalıp yerine başka bir şey koyma durumunda napmalıyım?


image.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü ben daha skylake çıkmadan anakartımı ve işlemcimi aldım. Bu yüzden de skylake toplayamadım. Teşekkürler.
 
Öncelikle hayırlı olsun, sistemimiz benziyor. (imzamda yazıyor.)
Sistemim 3 yıllık ekran kartını geçtiğimiz yıl değiştirdim, eski kartım asus strix r9 285'di.

Bazı testlerim:


Gta V: 1920x1080 very high 50-60Fps
Witcher 3: 1920x1080 (Gölge,çimen,su kaliteleri düşük, texture high,blur kapalı) 45-55Fps
FarCry 4: 1920x1080 hepsi ultra 55-60Fps
Dying Light: 1920x1080 Texture: High, Blur açık 50-60Fps

Bunlar benim not ettiğim değerler tabiki de yer yer fps'de artışlar oluyor ancak azalmalar nadir. Sistemlerimiz benziyor sende en kısa zamanda değerlerini yaz bi karşılaştırma yapalım (y)

EDİT: Sistem montajını kendinizde yapabilirsiniz. Ben yapamam illa götürücem diyorsanız ayrıca parçaların değiştirilmesinden korkuyorsanız tek tek fotoğraflarını çekin (ürün kodlarına kadar) max. 30 fotoğraf çıkar zaten, gözle kontrolünüzü yapın öyle götürün, hem içiniz rahat eder.
 
Son düzenleme:
380X seçimin için ayriyetten teşekkür eder ve hayırlı olup güle güle kullanmanı dilerim kardeşim =). Güzel sistem. Takma Skylake'e kafanı. Olsa iyi olurdu ama olmasada sıkıntı yaratmaz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı