R9 390 çalışmıyor

Burak Påll

Centipat
Ekran kartim bilgisayari actigim sirada calisiyordu, ardindan 2 dakika baska bir yere gittim ama geldigimde göruntu yoktu ve ekran kartinin fanlari calismiyordu. Kapatip actim, kablo degistirdim ama onlar ile ilgili sorun cikmadi. Ekran kartimda SMI logosunun isigi yaniyor ama BIOS'ta da aygit yoneticisinde de ekran kartimi goremiyorum, ekran kartini cikarip silgi ile oksitlenme vardir diye silgi ile sildim, tekrar takdim ama ayni sekilde isiklari yaniyor ama herhangi bir calisma belirtisi yoktu. Yanik kokusu veya pinlerde kararma gibi seyler yok.
  • Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 4.00 GHz
  • Z370-P Motherboard
  • AMD Radeon (TM) R9 380 MSI 4G 256 Bit GDDR5
  • 8 GB GSKILL 3200 Mhz DDR4 CL15 1.5 G
  • WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache
  • Thermaltake 700 W 80+
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Ekran kartim bilgisayari actigim sirada calisiyordu, ardindan 2 dakika baska bir yere gittim ama geldigimde göruntu yoktu ve ekran kartinin fanlari calismiyordu. Kapatip actim, kablo degistirdim ama onlar ile ilgili sorun cikmadi. Ekran kartimda SMI logosunun isigi yaniyor ama BIOS'ta da aygit yoneticisinde de ekran kartimi goremiyorum, ekran kartini cikarip silgi ile oksitlenme vardir diye silgi ile sildim, tekrar takdim ama ayni sekilde isiklari yaniyor ama herhangi bir calisma belirtisi yoktu. Yanik kokusu veya pinlerde kararma gibi seyler yok.
  • Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 4.00 GHz
  • Z370-P Motherboard
  • AMD Radeon (TM) R9 380 MSI 4G 256 Bit GDDR5
  • 8 GB GSKILL 3200 Mhz DDR4 CL15 1.5 G
  • WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache
  • Thermaltake 700 W 80+
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Chipset arızalanmış olabilir. Başka bilgisayardan test etme şansın varsa deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı