R9 390 CrossfireX Ayarları

M

Msi_lover

Ziyaretçi
Herkese merhaba. Elimde aynı model 2 tane MSI Gaming R9 390 var CrossfireX yaptım. Windows 7 kullanıyorum ama Wildlands'ta tek kartta 60 FPS alırken iki GPU 19 FPS veriyor. Açıkası yabancıyım biraz CF'ye. Afterburner ULPS'yi kapattım. Var mı bilgisi olan yapmam gereken ayarlar nelerdir biraz bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Elimde aynı model 2 tane MSI Gaming R9 390 var CrossfireX yaptım. Windows 7 kullanıyorum ama Wildlands'ta tek kartta 60 FPS alırken iki GPU 19 FPS veriyor. Açıkası yabancıyım biraz CF'ye. Afterburner ULPS'yi kapattım. Var mı bilgisi olan yapmam gereken ayarlar nelerdir biraz bilgi verebilir misiniz?
Buraya bir bakmanızı öneririm.

teşekkürler bu videoyu izlemiştim windows 10 kurdum bakalım nasıl olcak hiçbir hata ile karşılaşmadım şimdiye kadar iyi gidiyor birkaç oyunda deneyeceğişm .

Windows 10 yükledim afterburner ile ulpsyi kapattım radeon son sürücüsünü kurdum clock hızlarını sabitledim crossfire etkin hale getirdim battlefield 4 de ultra full hd de 170 fps aldım sizce iyi mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı