Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.466 Makaleler 12 Çözümler 3 3 Nisan 2016 #11 Çikilop dedi: Frekansı düşük anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki frekansını normal R9 390 seviyesine yükseltsek bir sıkıntı olur mu ?
Çikilop dedi: Frekansı düşük anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki frekansını normal R9 390 seviyesine yükseltsek bir sıkıntı olur mu ?
Çikilop Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 722 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #12 O yapılabilirmi bilmiyorum. Yapılmaz diye düşünüyorum, yoksa öyle satmalarının bir anlamı olmaz.
ProDigYYY Hectopat Katılım 14 Ekim 2015 Mesajlar 32 Yer Ünye / Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2016 #13 Kartı aldım arkadaşlar çok memnunum ses seviyesi çok düşük ve sanıldığı gibi ısı derecesi ile alakalı bi sorun yok herhangi bir tehlike teşkil etmiyor çok kaliteli bir kart tavsiye ederim sandığımdan çok daha güzel çıktı
Kartı aldım arkadaşlar çok memnunum ses seviyesi çok düşük ve sanıldığı gibi ısı derecesi ile alakalı bi sorun yok herhangi bir tehlike teşkil etmiyor çok kaliteli bir kart tavsiye ederim sandığımdan çok daha güzel çıktı