R9 390 mı yoksa GTX 970 mi?

Halil SEYİT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hangi ekran kartı daha çok fps verir?

Tamamen tercih meselesi iki kartta kullanıcısını kesinlikle üzmez ve üretim amacı olan 1080p de yarı yolda bırakmaz.

Fakat anladığım kadarıyla siz daha yüksek fps değerleri istiyorsunuz. R9 390 rakibi GTX 970'e göre daha çok fps verecektir. Yalnız almadan önce PSU'nuz yeterlimi diye kontrol edin biraz daha yüksek enerji tüketiyor.

Çok teşekkür ederim. R9 390 almaya karar verdim.

Isınma sorunu olmaz değil mi ?

Daha fazla enerji çektiği için elbette daha çok ısınacaktır fakat karta zarar gelecek bir sıcaklığa ulaşacağını kartta herhangi bir donanımsal sıkıntı yoksa sanmıyorum.

İstediğiniz markayı alabilirsiniz. Yalnız Sapphire alacaksanız Nitro modeli olmasına dikkat edin.

Kesinlikle size tavsiyem MSI r9 390 ısınma sorunu kesinlikle çekmezsiniz. GTA V gibi ağır oyunda max 75 derece sıcaklığa çıkıyor yaz ayında. Ayrıyeten 29.02.2016 tarihinde vatan bilgisayar güncel fiyatları şöyle MSI r9 390 1.403 TL
MSI GTX 970 1.473 TL ve kesinlikle her türlü oyunda en az 2-3 fps fazla alıtorsun bence r9 390 gtx 970 göre çok üstün bir ekran kartı.

Bence gtx 970 alman daha mantıklı. Nvidia oyunlara özel optimizasyonlar ve oyun içi Nvidia'ya özel özellikleri kullanabiliyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…