R9 390 R 390X GTX 970

SlimeDont

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar , neredeyse herşey tamam diyebilirim. Fakat ekran kartında aralarda kaldım benchmark testlerinide izledim tabi r9 390x gtx 970den her yönüyle üstün fakat woltaj değerlerine vs. baktığımda gerçekten fazla güç harcıyan bir kart sizlerinde fikirlerini almak istiyorum sizce hangisi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde gtx 970 derdim.Fakat çok bariz bilinen cw sorunu var kartlarda.Ama şans işidir sende cw sorunu olmaz belki.3.5 GB sorunu giderildi mi giderilmedi mi bilmediğim için es geçiyorum.Wat tüketimi r9 390 dan daha düşüktür.Eğer hemen almak zorunda değilsen Pascal mimarili yeni kartlar çıkacak onlardan birini de alabilirsin. CW SORUNU İLE İLGİLİ LİNK= www.technopat.net/sosyal/konu/coil-whine-sorunu-hakkinda-bilgilendirme.123648/
R9 390 ve 390x modellerinde sıkıntıyla karşılaşanı duymadım.Bütün oyunları ultra ayarlarda rahat açar ve oynarsın.Yazılım desteği eski amd olsa evet kötü derdim ama o problemi kaldırdılar.Oyunların çıkmasıyla birlikte amd sürücü desteğini kısa süre zarfında yayınlıyor.Hatta Recep Baltaş ile Ali Güngör'ün yaptığı r9 390x incelemesinde bu kartın gtx 980'e denk bir kart olduğunu söylüyorlar.( Gtx 980 kullanmadığım için birşey diyemiyorum.) www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-elemet-bronze-600w-80-plus-guc-kaynagi.html#!prettyPhoto linkteki psu ile rahat çalışır, sistem tam yükte 450W bile harcamayacaktır.Atlamak istemedim.
Bence alabilirsen r9 390x.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı