R9 390 sistem CS:GO'da düşük performans

Sinan Bey

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Uzm. Radyolog
CS:GO'da 100 FPS alıyorum ve sürekli donma oluyor.
Sistem:
  • R9 390 8 GB 512 bit ekran kartı
  • FX 8350 işlemci
  • AMD 970 Gaming anakart
  • 8 GB 1600 MHz RAM
  • 120 GB SSD HDD + 1 TB normal HDD
  • 750w +80 power
  • Win 10 pro 64 bit
  • AOC 1 MS 75 Hz monitor (DP bağlantılı)
Sıcaklıklar 75 in üzerine de çıkmıyor. Driverlar güncel. Lütfen ne yapmam gerekiyorsa söyleyin yapayım parça alınacaksa alayım ama bitsin bu sorun araştırdım hiçbir şey bulamadım. Teşekkürler, saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU, CPU kullanımını yaz. Ayarları ve çözünürlüğünü yükselt. V-SYNC kapat. Ayrıca bu sorun başka oyunlarda da oluyor mu? CS:GO test etmek için çokta uygun bir oyun değil. GTA 5 veya BF1 varsa onlarda dene. Oyun SSD mi? HDD mi?

GPU, CPU kullanımını yaz. Ayarları ve çözünürlüğünü yükselt. V-SYNC kapat. Ayrıca bu sorun başka oyunlarda da oluyor mu? CS:GO test etmek için çokta uygun bir oyun değil. GTA 5 veya BF1 varsa onlarda dene. Oyun SSD mi? HDD mi?

Öncelikle kusura bakmayın nöbette olduğum için yeni cevap veriyorum, ben ayrıntılara geçeyim arkadaşlar. Ekran kartı kullanımı %0 %10 %30 bazen 50 lere çıkıyor ve sürekli oynuyor sabit değil. keza işlemci kullanımı da aynı şekilde. 30 larda 40 larda ama surekli değişkenlik gösteriyor.V-SYNC kapalı. Oyun SSD ' de kurulu. Benim asıl sorunum cok cok eskı olan bilgisayarımda da buna yakın fps alırken böyle bir bilgisayarda neden bu kadar düşük. Düşük - yüksek çözünürlük ekran kartı profilinden ayarlamalar filan çoğu şeyi denedim değişmiyor fps.

Konu güncel, sorunum hala devam etmekte arkadaşlar. Bir ilgili var mı sorundan anlayan?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı