N Nothingg Ziyaretçi 1 Mart 2016 #1 Sistemim için kasa ve güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
cemer1997 Kilopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2016 #2 Bütçe belirtsen iyidi. Zalman Z3 Plus Mid Tower Kasa/Siyah High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Güç Kaynağı öneririm.
Bütçe belirtsen iyidi. Zalman Z3 Plus Mid Tower Kasa/Siyah High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Güç Kaynağı öneririm.
Muhammed Özbek Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Antalya 1 Mart 2016 #3 Arkadaşın önerdiği PSU'yu ben satın aldım şuanda kutusunda kuzu kuzu anakart'ın gelmesini bekliyor. Kullandığım zaman yorumlarımı atarım.
Arkadaşın önerdiği PSU'yu ben satın aldım şuanda kutusunda kuzu kuzu anakart'ın gelmesini bekliyor. Kullandığım zaman yorumlarımı atarım.
N Nothingg Ziyaretçi 1 Mart 2016 #4 Teşekkür ederim arkadaşlar 550 tl limit Bu arada z3 için çok dar diyorlar ekran kartı sıkıntı çıkarmasın ? daha sonrası için sıvı soğutma eklediğimde sorun yaşamak istemem...
Teşekkür ederim arkadaşlar 550 tl limit Bu arada z3 için çok dar diyorlar ekran kartı sıkıntı çıkarmasın ? daha sonrası için sıvı soğutma eklediğimde sorun yaşamak istemem...
onurirgen Kilopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 559 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 1 Mart 2016 #5 Arkadaşlar bu güç kaynağıda olabilir biraz daha tuzlu ama sonuçta modüler ve gayet şık bir ışığı var. High Power Element Smart 750W 80+Bronze Güç Kaynağı
Arkadaşlar bu güç kaynağıda olabilir biraz daha tuzlu ama sonuçta modüler ve gayet şık bir ışığı var. High Power Element Smart 750W 80+Bronze Güç Kaynağı
Akın Tahta Hectopat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2016 #6 ::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions ::: ben bunu kullanıyorum ekran kartı için yanda taşıyıcı destek var malum büyük ve ağır kart. ::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::
::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions ::: ben bunu kullanıyorum ekran kartı için yanda taşıyıcı destek var malum büyük ve ağır kart. ::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::