Kutay Kutsal
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhabalar. Technopat kanalını uzun süredir takip etmekteyim kanalın ve takipçilerin samimiyetine sığınarak sizlerden sistemim hakkında yardımlarınızı istemekteyim. Açıksası bilgisayar konusunda çok bilgiye sahip değilim ama genel konuları bildiğimi düşünüyorum bu yüzden birçok konu arasında ikilemde kalmış bulunmaktayım. Öncelikle mevcut sistemim şu şekilde ;
- Pegatron ıpxsb-h61 [ Anakart ]
- İntel İ7 2600 3.4 ghz
- Ati Radeon HD 6750
- (2x4) 8 GB Ram
- 1 TB Harddisk
Anakarttan anlayacağınız üzere hazır bir masaüstü sistemi ve ben bu sistemi biraz güçlendirip yeni nesil oyunları yüksek çözünürlükte (1080p) ve akıcı bir FPS değerinde oynamak istiyorum, almak istediğim parcalar ise şu şekilde ;
- Asus H61M-K Intel H61
- MSI R9 390 Gaming 8GB GDDR5 512 Bit AMD
- 120 GB Uygun Fiyata herhangi SSD
- Corsair Builder VS 80 Plus 650 W PSU
Gördüğünüz şekilde planladığım sistem budur ama bana biraz sorun var gibi geldi işlemci modelim eski olduğu için bu anakartın uygun olduğu düşündüm sizce beklentilerimi karşılarmı ? Lütfen yardım ve görüşlerinizi bekliyorum iyi forumlar.
- Pegatron ıpxsb-h61 [ Anakart ]
- İntel İ7 2600 3.4 ghz
- Ati Radeon HD 6750
- (2x4) 8 GB Ram
- 1 TB Harddisk
Anakarttan anlayacağınız üzere hazır bir masaüstü sistemi ve ben bu sistemi biraz güçlendirip yeni nesil oyunları yüksek çözünürlükte (1080p) ve akıcı bir FPS değerinde oynamak istiyorum, almak istediğim parcalar ise şu şekilde ;
- Asus H61M-K Intel H61
- MSI R9 390 Gaming 8GB GDDR5 512 Bit AMD
- 120 GB Uygun Fiyata herhangi SSD
- Corsair Builder VS 80 Plus 650 W PSU
Gördüğünüz şekilde planladığım sistem budur ama bana biraz sorun var gibi geldi işlemci modelim eski olduğu için bu anakartın uygun olduğu düşündüm sizce beklentilerimi karşılarmı ? Lütfen yardım ve görüşlerinizi bekliyorum iyi forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: