Merhaba arkadaşlar 2.700 TL fiyatında bir sistem topladım nasıl olmuş ? Ayrıca sinerji'de MSI R9 390 8 GB GAMING LE , MSI R9 390 8GB 'dan yaklaşık 200 TL daha ucuz bunun sebebi nedir ? Ordaki LE işareti ne demek yardım ederseniz sevinirim hepinize iyi sosyaller cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Oyunlarda FPS farkı olurmu ? Olmazsa 200 TL fazladan vermek istemiyorum onun yerine Sapphire'in 3 fanlı olanınıda alabilirim ama kasaya sığıp sığmaması sorun olucak bu arada peşin alıcam taksitli alıncada fazla birşey değişmiyor.
Oyunlarda FPS farkı olurmu ? Olmazsa 200 TL fazladan vermek istemiyorum onun yerine Sapphire'in 3 fanlı olanınıda alabilirim ama kasaya sığıp sığmaması sorun olucak bu arada peşin alıcam taksitli alıncada fazla birşey değişmiyor.
Sapphire ve Msı'mı? Msı al tabi ki. Frekans düşürülmüş derken, OC modeli değil. Referans gibi. OC ederek aynı frekansa getirebilirsin. Ve aynı performansı elde edersin.
Hocam yine diyorum: Anakartın, diğer sistem bileşenlerinden daha az kullanılır. 2 sene sonra anakart masrafı, hatta anakart kalitesiz olduğundan diğer kaliteli bileşenlerin bile zarar görebilir. Msı o anakartı 6.nesil Pentium için üretiyor. Hesaplı sistem toplayayım derken, sistemden olma. İ5 6400 ile İ5 6500 arasında en fazla 4 Fps var. Bütçeyi genişletmek istemiyorsan, işlemciyi İ5 6400'e düşür, anakartı yükselt.