Ekran kartının performansı bazı ayarlara göre yeterli. Akıcı oynatır. Siz kaliteyi sever misiniz bilemem.
Bunlar forumdan bir hocamızın MX130 ile aldığı kayıtlar. Ekran görüntüleri de vardı fakat konuyu bulamadım. Güzel bir ayarla her türlü oynanır.
@Gordrhain hocamın videoları:
Hocam bahsettiğiniz konu bu olmalı;
Red Dead Redemption 2 Fotoğraflarım
Ayarlar sistemimden ötürü Ultra falan değil. Sistem: i5 1035G7 3.6 GHz (10th Gen) 16 GB (8x2) 2666 MHz RAM NVIDIA GeForce MX130 GDDR5 2 GB VRAM Windows 10 Home İşletim Sistemiwww.technopat.net
Ayrıca gerçekten muazzam bir optimizasyonu var. Daha önceki konularımda da belirttiğim gibi 720p Lowest'ta 15 FPS almam gerektiği söylenirken 1600x900 High/Medium karışımı ayarlarda akıcı şekilde oyunu oynayabiliyorum.
Konuya gelecek olursam AMD tarafındaki ekran kartlarının performanslarını tam olarak bilmiyorum ancak hatırladığım kadarıyla minimumda önerilen NVIDIA ve AMD ekran kartları arasında 10-11 FPS'lik performans farkı vardı. Önerilenler içinde aynı durum geçerli. AMD'ye daha optimizasyonlu çıktığını varsayabilirsiniz
Ayrıca sömestr'da biraz daha oyunu oynama fırsatım oldu. Fotoğraf çekmeyide ihmal etmedim.
Eki Görüntüle 1288613Eki Görüntüle 1288619
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.