R9 390 sistemde akıcı bir şekilde RDR 2 oynanır mı?

• Konuyu başlatan CGx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 618

CGx

Decapat
Daha fazla  
AMD R9 390 ile RDR 2 akıcı bir şekilde oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi tam bilmiyorum ama RDR 2 oynamak için oyunun kalitesini düşürmeniz gerekebilir. Yine de oynayabilir zevk alacaksanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının performansı bazı ayarlara göre yeterli. Akıcı oynatır. Siz kaliteyi sever misiniz bilemem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlar Forumdan bir hocamızın MX130 ile aldığı kayıtlar. Ekran görüntüleri de vardı fakat konuyu bulamadım. Güzel bir ayarla her türlü oynanır.

@Gordrhain hocamın videoları:

Son düzenleme:

Videoda adam Ultra 1080p de neredeyse 30 FPS almış siz çok rahat oynarsınız medium high karışık.

Akıcı dediğinizin ne olduğuna bağlı bende GTX780 vardı yakın performansta kartlar 30FPS ortalama grafiklerde oynuyordum oyunu gayet iyiydi öyle drop sorunuda olmuyordu hiç optimizasyon iyi olduğu için.

Ekran kartının performansı bazı ayarlara göre yeterli. Akıcı oynatır. Siz kaliteyi sever misiniz bilemem.

Bunlar forumdan bir hocamızın MX130 ile aldığı kayıtlar. Ekran görüntüleri de vardı fakat konuyu bulamadım. Güzel bir ayarla her türlü oynanır.

@Gordrhain hocamın videoları:

Hocam bahsettiğiniz konu bu olmalı;

Ayrıca gerçekten muazzam bir optimizasyonu var. Daha önceki konularımda da belirttiğim gibi 720p Lowest'ta 15 FPS almam gerektiği söylenirken 1600x900 High/Medium karışımı ayarlarda akıcı şekilde oyunu oynayabiliyorum.
Konuya gelecek olursam AMD tarafındaki ekran kartlarının performanslarını tam olarak bilmiyorum ancak hatırladığım kadarıyla minimumda önerilen NVIDIA ve AMD ekran kartları arasında 10-11 FPS'lik performans farkı vardı. Önerilenler içinde aynı durum geçerli. AMD'ye daha optimizasyonlu çıktığını varsayabilirsiniz :)

Ayrıca Sömestr'da biraz daha oyunu oynama fırsatım oldu. Fotoğraf çekmeyide ihmal etmedim
Ekran Görüntüsü (813).png
Ekran Görüntüsü (818).png

Hocam bahsettiğiniz konu bu olmalı;

Ayrıca gerçekten muazzam bir optimizasyonu var. Daha önceki konularımda da belirttiğim gibi 720p Lowest'ta 15 FPS almam gerektiği söylenirken 1600x900 High/Medium karışımı ayarlarda akıcı şekilde oyunu oynayabiliyorum.
Konuya gelecek olursam AMD tarafındaki ekran kartlarının performanslarını tam olarak bilmiyorum ancak hatırladığım kadarıyla minimumda önerilen NVIDIA ve AMD ekran kartları arasında 10-11 FPS'lik performans farkı vardı. Önerilenler içinde aynı durum geçerli. AMD'ye daha optimizasyonlu çıktığını varsayabilirsiniz :)

Ayrıca sömestr'da biraz daha oyunu oynama fırsatım oldu. Fotoğraf çekmeyide ihmal etmedim.
Eki Görüntüle 1288613Eki Görüntüle 1288619

Ben bu oyunu 1080p Low-med karışık oynarken aklımda bunu 4K Ultra'da oynayanlar nasıl görüyor acaba gibi bir düşünce vardı şimdi fark ettim ki çözünürlük grafik ayarı önemli değilmiş oyun her türlü çok güzel ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı