R9 390 sisteme 3000 TL anakart ve işlemci önerisi

korbak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben 4k görüntüleri bilgisayarda işlemek için bir kaç ekipman almak istiyorum. Hal hazırda kasamda bulunan ve bütçe kısıtlamasından dolayı değiştiremeyeceğim ekipmanları aşağıda yazacağım. İhtiyacım olan ekipmanlar bir adet işlemci ve ona uyumlu bir anakart. İşlemci olarak i7 6800k düşünüyorum ve ona uygun anakart önerebilirseniz çok sevinirim. Veya kurgu için daha uygun bir işlemci olacağını düşünüyorsanız, onu da paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Mevcut Sistem:
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R9 390 8 GB 512 mbit
  • RAM: Kingston HyperX Savage 32GB(4x8GB) 1600MHz DDR3

Anakart ve işlemci için bütçem 2500-3000 TL arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük kullanım ve oyunlarda 4k çözünürlük için r9 390 kart yetersiz kalır. Bu kart için ideal çözünürlük ayarı 1440p. iki tane alınır ve kullanılırsa ancak olabilir.

DDR4 bir sisteme geçeceğin için halihazırda bulunan DDR3 belleklerin kullanılamayacak, yerlerine DDR4 bellekler alman gerekecek.

Soketler uyumsuz.

RAM'lerin DDR3 i7 6800K ile uyumlu anakartlar DDR4 destekliyor. RAM'lerini komple değiştirmen lazım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı