R9 390 tabanlı sistem toplama

frknshn

Hectopat
Yer
Sakarya-İzmit
Daha fazla  
Meslek
Memur
Kafamdaki sistem bu. Parça değiştirmeye gerek var mı ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu forumda anlamadıgim bi şekilde amd düşmanliği var. Bu gtx 970 önerenler ozellikle para falanmi aliyorsunuz nvdiadan böyle öneriyorsunuz. Herşeye nvdia tekel olucak sizin gibilerin yüzünden bu gidişle. R9 390'ın eksigi nedir 100 wat fazla tuketiyorsa kimin umrunda o karta o parayi veren elektrik faturasinida düşünmez herhalde ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farketmiyor intel GPU'su var diye amd dusuk performans verme gibi bir olayi yok. Hangi yilda yasiyoruz o dedigin 2011 deydi. Bu kadar fanboy olmayin arastirin. AMD'yi kötülemeyi meslek edinmissiniz tamam nvdiada iyi bir marka ama AMDnin guc tuketimi disinda bi eksigini goremiyorum. R9 390x gtx 980 ile ayni performans R9 Fury desen gtx 980 den 10 fps daha fazla veriyor üstelik fiyati 1950 TL sapphire modeli.

Sapphire almam dersen Asus var Fury 2100 TL GTX 980'den yüzde 15 daha performansli ayni fiyata haksiz miyim arkadaslar? Testler ortada siz olsaniz hangisini tercih edersiniz ayni fiyata daha performansli olani mi yoksa nvdia taraftari olup GTX 980 mi?

R9 390 daha iyi hocam gtx 970 den daha performansli.

Benchmarklari takip edin su anda forum kurali geregince resim atmiyorum. R9 390 gtx970i her turlu aliyor. Ayni R9 280'in GTX 760'i ve 295x2'nin Titan'i aldigi gibi. Neden nvidia alinir diyosaniz nvidianin kendi sistemiyle yapilmis oyunlarda biraz daha iyi performans gostermesi gibi bir durum var. Bana sorarsan AMD al butceye uygun iyi performans alirsin. MSI imkanin varsa almamaya calis cok sikayet ceken var sapphire ve msi dan. Yonelebiliyorsan ASUS'a yonel derim.

Berke kardesime katiliyorum tutturmuşlar nvidia nvdia başka bir şey bilmiyorlar gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…