Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum, sadece kasa olucak(SSD yok) r9 390 tabanlı bir sistem istiyorum. Oyun, flim vb şeyler için kullanicam. Yazanlara şimdiden teşekkürler. Bütçe 3200 TL. 50-100 TL oynama olabilir.
hocam güç kaynağı ve işlemci soğutucu nerede ?bildiğiniz üzere o işlemcinin çarpan kilidi açık yani o.c. işlemi yapılabiliyor.ayrıca 6.nesil intel işlmecilerden stok soğutucu çıkmıyor.son olarak o bütçeye bence ssd şart,bu yüzden i5 6600 daha mantıklı bir seçim olacaktır.Fakat onun dışında iki sistemde fevkalade.h.o. şimdiden
hocam güç kaynağı ve işlemci soğutucu nerede ?bildiğiniz üzere o işlemcinin çarpan kilidi açık yani o.c. işlemi yapılabiliyor.ayrıca 6.nesil intel işlmecilerden stok soğutucu çıkmıyor.son olarak o bütçeye bence ssd şart,bu yüzden i5 6600 daha mantıklı bir seçim olacaktır.Fakat onun dışında iki sistemde fevkalade.h.o. şimdiden
evet kasa psu suz psu lu hali (700wat 80plus bronz) 490tl benim kafam başka bir sisteme gitmiş kusuruma bakmayın tekrardan Ebrar bilgisayar. Bende forumda duydum herkes güvenilir diyor sitede oldukça kaliteli mağazasıda varmış o yüzden tercih ettim.