R9 390 tabanlı sistem toplama

AlphaCEIRA

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum, sadece kasa olucak(SSD yok) r9 390 tabanlı bir sistem istiyorum. Oyun, flim vb şeyler için kullanicam. Yazanlara şimdiden teşekkürler. Bütçe 3200 TL. 50-100 TL oynama olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
SİSTEM TAV 3.JPG
Önerim gtx970 li sistemdir.

SİSTEM TAV 2.JPG
Buda istediğiniz 390 lı sistem.

hocam güç kaynağı ve işlemci soğutucu nerede ?bildiğiniz üzere o işlemcinin çarpan kilidi açık yani o.c. işlemi yapılabiliyor.ayrıca 6.nesil intel işlmecilerden stok soğutucu çıkmıyor.son olarak o bütçeye bence ssd şart,bu yüzden i5 6600 daha mantıklı bir seçim olacaktır.Fakat onun dışında iki sistemde fevkalade.h.o. şimdiden :)

-Intel core i5 6600 işlemci
-MSI H110M Pro-VD anakart
-Sapphire R9 390X Tri-X ekran kartı
-Gskill (2x4 GB) DDR4 2133 MHz RAM
-Seagate 1 TB 7200 RPM HDD
-Aerocool aero800 kasa
-Corsair CX 750 80+ güç kaynağı

Aynı fiyata R9 390X de alınabilir. Ama Sapphire karşı sıcak bakmıyor iseniz, işlemciyi i5 6400 yaparak MSI alabilirsiniz.

hocam güç kaynağı ve işlemci soğutucu nerede ?bildiğiniz üzere o işlemcinin çarpan kilidi açık yani o.c. işlemi yapılabiliyor.ayrıca 6.nesil intel işlmecilerden stok soğutucu çıkmıyor.son olarak o bütçeye bence ssd şart,bu yüzden i5 6600 daha mantıklı bir seçim olacaktır.Fakat onun dışında iki sistemde fevkalade.h.o. şimdiden :)
Ah haklısınız benim kafam kendi toplayacağım sisteme gitmiş bir anda kusuruma bakmayın.

@Görkjem belirttiğin kasada psu yok sanırım
Edit=Bu hangi site?
evet kasa psu suz psu lu hali (700wat 80plus bronz) 490tl benim kafam başka bir sisteme gitmiş kusuruma bakmayın tekrardan Ebrar bilgisayar. Bende forumda duydum herkes güvenilir diyor sitede oldukça kaliteli mağazasıda varmış o yüzden tercih ettim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı