R9 390 vs GTX 780 TI

Madhearted20

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Pc Donanım Uzmanı
Selamlar arkadaşlar. Bu iki kart arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Yoksa 250 TL daha verip R9 390 mı almalıyım? Saygılar.

Not: GTX 780ti 1000TL, R9 390 1250TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercihiniz R9 390'dan yana olmalı hocam. Çünkü yeni mimarili bir kart ve ayrıca Dx12'yi tam olarak destekliyor.

Her zaman yeni seçilmeli ki geleceğe dönük olsun. R9 390.

İki ürünü de alma yazı bekle?? Bu nasıl bir tercih olur acaba?? Yazın amd ve nvidianın yeni gpuları gelecek sanırsam.

Valla beklemek çok zor ekran kartları
ASUS GTX 780 ti DC II OC 3 gb 384 bit Modeli B1 revizyon yani daha yeni ramları Samsung değil hynix olan.

R9 390 ı sıfır alırım MSI 1300 lira civarı. Zaten MSI tercih ederim kesinlikle. Saygılar

Alacaksan tabi 780 ti alma bunu sana diyen saçmalıyordur bir kişi bile 780 ti önermez sana bu saatten sonra. O zaman git gtx 680 de al o mantıkla. Alacaksan r9 390 al ama yazın amd de nvidia da çok sağlam geliyor gibi hele ki amd zen ve 16 nm yeni mimariyle geliyor o mimariyle ekran kartı yapılması çok güzel olur amd çok başarılı olabilir. Nvidia da directx 12 lere uygun kartlar getirir bence beklemek çok iyi olur bu dönemde.

Anladım teşekkürler ozaman bu paraya gidip bir i7 6700k almak mantıklı olan ilerdede MSI gaming M7 alırım ddr4 ram ile birlikte onboard vga ile Yazı beklemek en mantıklısı. Herkese teşekkür ediyorum. Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…