ASUS TUF Gaming GT301 kasaya sistem topladım. AMD Ryzen 9 3900X CPU var. Stok fanla 90'ları görmeye başladım. Bu iş böyle olmayacak. Sıvı soğutucu alayım dedim ancak hiç anlamıyorum. Hangisini almalıyım, kaç mm almalıyım ve montajı kolay mı? Sizce montajını kendim yapabilir miyim? Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Bütçene göre Silverstone PF240 veya PF360 modelini alabilirsin. Hiç tecrüben yoksa montajı uğraştırıyor. Parçaları biraz karışık ama zorlandığın yerlerde konu açarak veya montaj videoları izleyerek yapabilirsin.
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçeden yana sıkıntı yok f/p ne uygunsa o olsun da, kafamda ki tek soru işareti hangisini desteklediği. 360 mm öneren olmuş mesela bunlar kasaya uyar mı? Hangi mm de almalıyım?