R9 3900X kaç sene gider?

woycle

Hectopat
Her gün kayıt render ve tabii oyun için işimi görecek bir işlemci olarak R9 3900X seçtim fakat ne kadar tatmin eder bilmiyorum. Her gün işlemciyi bu kadar yorarak kaç sene kullanabilirim? R9 3900X ne kadar piyasada kalır ve bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin ömrü ortalama 9 yıl deniyor fakat 10 senedir kullanılıpda ilk günki performansından fazla ödün vermeyen işlemcilerde var siz yorucu işlerde kullandığınıza göre 9 yıl diyebilirim.
Bu arada bilmeyenler için söylüyorum işlemci ve RAM sistemin en dayanıklı parçasıdır.

İşlemcinin ömrü ortalama 9 yıl deniyor fakat 10 senedir kullanılıpda ilk günki performansından fazla ödün vermeyen işlemcilerde var siz yorucu işlerde kullandığınıza göre 9 yıl diyebilirim.
Bu arada bilmeyenler için söylüyorum işlemci ve RAM sistemin en dayanıklı parçasıdır.
teşekkürler 😅
Oyunlarda en az 5-6 sene gidecektir. Render konusunda daha da fazla gidecektir. Gayet mükemmel bir işlemci.
haklısınız sanırım 👍🏻

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı