Shafuq
Hectopat
Başlıkta belirttiğim gibi bu 3 işlemciden birine sahip bir VDS sunucu almayı düşünüyorum, içine geliştirmekte olduğumuz Minecraft sunucusunu kuracağım.
Şu an beta süreci olduğu için Max 20 kişi girecek üzerinde çalışmak için sunucu alıyorum yani.
Bunlardan hangisi tercih edilmeli sizce, aralarında yüksek bir fiyat oynaması var, duyduğum kadarıyla E5 işlemciler Minecraft sunucuları için ideal değillermiş...
Ryzen'ler arasında da nereden baksanız aynı sunucuya 70 TL fark ödemem gerekiyor, not olarak düşeyim 4 GB RAM'lı versiyonlara bakıyorum, 4 GB RAM bizi kurtarırmı dersiniz?
Baktığım hosting firmaları: Hosting Dünyam, Oculeth, Kayızer
Önerdiğiniz bir VDS sağlayıcısı, hosting sitesi varsa bekliyorum
Görüşleriniz nedir bu durum hakkında?
Şu an beta süreci olduğu için Max 20 kişi girecek üzerinde çalışmak için sunucu alıyorum yani.
Bunlardan hangisi tercih edilmeli sizce, aralarında yüksek bir fiyat oynaması var, duyduğum kadarıyla E5 işlemciler Minecraft sunucuları için ideal değillermiş...
Ryzen'ler arasında da nereden baksanız aynı sunucuya 70 TL fark ödemem gerekiyor, not olarak düşeyim 4 GB RAM'lı versiyonlara bakıyorum, 4 GB RAM bizi kurtarırmı dersiniz?
Baktığım hosting firmaları: Hosting Dünyam, Oculeth, Kayızer
Önerdiğiniz bir VDS sağlayıcısı, hosting sitesi varsa bekliyorum
Görüşleriniz nedir bu durum hakkında?