R9 3900X RX 5700 sistem alınır mı?

Bütçe
164000
Eksiği varsa sistemin arkadaşlar yorumlayabilirler. Kasa biraz düşük kaldı fakat dış görünüş için parçalardan kısmak istemedim hava akışı iyi bir kasa.

Oyun için 3900X almanın mantığı yok. O kadar üst işlemciler genelde Render sistemleri için kullanılıyor. R7 3700X alabilirsiniz. Artan parayı da ekran kartına verip 2070S veya 2080S alın derim
Sistem gayet iyi olmuş. Yanlız bence işlemci ile gelen Prism soğutucu varken Core Frozr S için 350TL vermeye bence gerek yok.

Bir de kasa ve PSU beraber bu şekilde de alınabilir. İçinde High Power 750W 80+ Bronze PSU var.

Eksiği varsa sistemin arkadaşlar yorumlayabilirler. Kasa biraz düşük kaldı fakat dış görünüş için parçalardan kısmak istemedim hava akışı iyi bir kasa.
hocam sistem dışında bir sorum olacaktı ram bazında 3200 mhz ile 3600 mhz arasında nasıl bir fark vardır sorum sanırım biraz saçma oldu fakat affınıza sığanarak 3200 mhz yeterli mi gibi bir şey sormak istedim .d

Bu bütçe için çok kötü olmuş, önerim:
Ryzen 7 3700X
MAG B550 Tomahawk
Gskill Trident Z Neo 3600 MHz CL16 ( Bütçe yetersiz gelecekse bu.) 2 tane
Palit RTX 2080Super GameRockPro
Cooler Master H500 750W 80+
XPG SX8200Pro 512 GB
Silverstone PermaFrost 240
Kalan para ile de monitör alabilirsiniz, net bir hesaplama yapmadım ama üstteki sistem
13-14 bin civarında tutuyor.

öncelikle teşekkür ederim cevap için CL değeri nedir ?
benim anlayabileceğim bir dilde cevap verebilirmisiniz
Forumda da görüyorum ki daha sabah iki tane gördüm. O ekran kartı sorunlu kapanma sorunu var. NVIDIA alın daha iyi olacaktır.

Teşekkür ederim yanıt için NVIDIA ekran kartlarında bu sistem için hangisini önerirsiniz?

Şahsen 2080 Super için zorlamak yerine 2070 Super tercih edip genel olarak tüm sistemi kaliteli bileşenler ile oluşturmak daha mantıklı.

Toplam 16.830 TL. Bütçeyi biraz aştım ancak sorun olmaz umarım?

Eğer bütçeyi biraz daha arttırırsanız monitör olarak Gigabyte G27QC öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…