Anakart ve soğutucu nedir? Eğer X570 ve en az 360MM sıvı soğutucu yoksa 5900X'e geçmeni önermem.Ekran kartını ve monitörü değiştirdim. İşlemciyi değiştirmeye gerek var mı? Oyun ve film izliyorum. Varsa ne farkları var yazar mısınız?
5600 sonrası oyun için alınabilir tek işlemci 5800x3D bence.Oyun icin diyorsaniz 5900X yerine 5800X3D daha iyi olur. Anakarta, PSU'ya ve ekran kartina da bagli biraz donanimlariniz hakkinda bilgi almadan bir sey demek zor.
Anakart ve soğutucu nedir? Eğer X570 ve en az 360mm sıvı soğutucu yoksa 5900X'e geçmeni önermem.
Hocam benim sorum değer mi ?Ekran kartınızı bilmiyorum ancak kullanım alanınız 3900X'ten 5900X'e değecek kadar önemli değil. İlla oyun amaçlı yükseltme yapacaksan 5800X3D daha mantıklı olur arkadaşların dediği gibi.
Bunun dışında amaç sadece oyun ise 5600 bile 3900X'ten daha yüksek FPS verecektir.
Neden yazılanları okumuyorsunuz?Hocam benim sorum değer mi?
Okudum hocam yüksek FPS verir iyi diyorlar. Açıklayayım yani işlemciyi ucuza satıp 8 bin TL vermeye değecek kadar fark yapar mı onu soruyorum.Neden yazılanları okumuyorsunuz?
Bu videoyu izleyip karar verebilirsin. Oyun testlerinde 3900X ile diğer işlemcileri kıyasla.Okudum hocam yüksek FPS verir iyi diyorlar. Açıklayayım yani işlemciyi ucuza satıp 8 bin TL vermeye değecek kadar fark yapar mı onu soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.