1 yıldır kullandığım ASUS GT-301 model kasanın yerine sizce havalandırması iyi ve geniş hangi model alabilirim? Sistem genel olarak MSI olduğu için MSI sekira modelini beğendim ancak havalandırması iyi mi emin olamadım. ASUS GT-301 maalesef çok kısa bir kasa, yeni ekran kartları zor sığıyor. Bütçe olarak 5500 belirledim. Genel olarak uzun ve havadar kasa tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca kaliteli olması öncelikli tercihim.
Sistem özelliklerim:
Ryzen 9 3900X.
MSI MEG X570X ace Max Wi-Fi
Seasonic 650W Gold PSU.
32 GB RAM.
MSI Gaming X 1660 GPU.
Öncelikle bu listeyi birlikte yaptığım @The Man From E.A.R.T.H.'e teşekkür ederim. Merhaba, bugün sizlerle uzun zamandır @The Man From E.A.R.T.H. ile yapmayı düşündüğümüz "Kasa Tier List"ini 2 haftalık yoğun uğraşımız sonucunda bitirmiş bulunmaktayız 🥳 Öncelikle siz sormadan bazı tahmini...
www.technopat.net
Bu konudaki kasalardan kendi bütçene göre seçebilirsin.
Ben bu kasanın incelemesini izlemiştim. Beğenmiştim.
Excel with the MPG GUNGNIR 110 Series, the epitome of high standards in a mid-tower chassis. Designed with versatility, constructed from high-quality materials, and born for performance. Choose eminence and embrace excellence.
Şu an kullandığımda C Tier ama güzel kasa ekstra fan ile hava akışı da güzel durumda. Sadece HDD kızağı ile PSU kabloları arasında savaş oluyor alt katmanda o kadar
Şu an kullandığımda C Tier ama güzel kasa ekstra fan ile hava akışı da güzel durumda. Sadece HDD kızağı ile PSU kabloları arasında savaş oluyor alt katmanda o kadar