R9 3900X sistem nasıldır?

Bütçe
20000

Ayrı ayrı alıp kendiniz birleştirebilirsiniz, zor değil.

M.2 SSD isterseniz:

Toplam 19.931 TL.

Bu arada anakartın ARGB portları yetmeyebilir, onun için şöyle bir kontrolcü alabilirsiniz, ARGB kablolarını bağlamanızı çok kolaylaştırır:

hocam sanırım anakart eklememişsiniz

İfadeler: RPM
peki şöyle bir soru sorayım farkını tam anlamak için verdiğim özelleştirme ile sizin atmış olduğunuz sistem arasında hangisi daha iyi dersiniz yani yukardaki sistemde bir eksiklik var mıdır ilk defa topladığım için iyi bir araştırma yapmak istiyorum anakart 570 daha iyi gibi geldi ekran kartından kısmak zorunda kaldım 3060 ti yaptım mesela işlemci önemli benim için ondan r9 3900x almayı düşündüm bide 32 istiyorum ram cevabınız için teşekkür ederim

Teşekkür ederim.

Attığım işlemci oyun konusunda daha iyi, render konusunda ise 3900X daha iyi.

X570 Tomahawk ile B550 Tomahawk arasında çok fark yok.

Attığım ekran kartı RTX 3070, daha iyi.

Attığım RAM'ler daha kaliteli, ayrıca 3600MHz CL17.

Attığım SSD(ler) çok daha iyi ve daha uzun ömürlü.

Attığım sıvı soğutucu biraz daha iyi sanırım.

Monitörleri bilmiyorum, ama attığım monitör gayet kaliteli.

Bu arada, siz de 32 GB RAM koymamışsınız, her neyse, render yapmıyorsanız 32 GB RAM gereksiz.

x2 yazmayı unutmuşum hocam ram için render yapıcam genelde oyun oynamam emülatör çalıştırıyorum ama karışım yapmayı düşündüm şimdi sizin parçalarla cevabınız içi teşekkür ederim

İfadeler: RPM

O zaman şöyle yapalım:

Toplam 20.053 TL.

32 GB RAM yok ama render anlamında 5900X işlemci 3900X'e büyük fark atıyor.

ram iki tane ekran kartını 3060ti yapsak anakart 570 yapsak bu galiba soket yapıları ilgili bir durum varmış ondan anakartta biraz taktım bide eğer amd bir ekran kartı almam gerekirse bu sisteme hangisi gider hocam

X570 anakart almaya gerek yok, B550 anakartlar uyumlu.

Toplam 20.355 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…