R9 3900X sistem RAM tavsiyesi

BurnInMyFire

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç RAM arasında kaldım, tavsiyelerinizi bekliyorum.

3'ü arasındaki farkı tam bilmiyorum, sisteme takıp çalıştıracağım. OC, CL, Cas değerleri falan anlamıyorum. 16x2 olacak şekilde toplam 64 GB alacağım. İlk linkteki fiyat uygun geldi, RGB vs. takıntım yok performans versin yeterli. Varsa bunlara muadil bir öneriniz, daha uygun fiyatlı ve performanslı, belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bellekler seçtiğiniz modellerin hepsinden daha performanslı;
Ayrıca seçtiğiniz modellerin ikisi 2x8Gb, siz 64Gb istiyorsunuz. 4 adet 8Gb 32Gb yapıyor

Sizce CL 16 ve CL 18 değerlerindeki fark için 400 TL fark vermeye değer mi? İlanları rastgele koydum hocam, 16x2 olarak 2 adet alacağım.

Sizce CL 16 ve CL 18 değerlerindeki fark için 400 TL fark vermeye değer mi? İlanları rastgele koydum hocam, 16x2 olarak 2 adet alacağım.
CL16 ile 18 arasında biraz fark var. Bir de benim attığım belleklerin zarları çok kaliteli, Samsung B-die var. 400 liralık farka bütçe çoksa değer, 3900X’e yakışır ama şart değil tabi devasa bir fark yaratmaz dediğim gibi. 3600MHz CL18 ile 3200MHz CL16 arasındaki fark yok denecek kadar az bu arada. Belleklere çok bütçe ayırmak istemiyorsanız ve arada iyi bir fiyat farkı varsa 3200MHz CL16 da alabilirsiniz.

Ben kendi 3200MHz CL16 belleklerimi OC ile 3800MHz CL16’da kullanıyorum, attığım Trident Z belleklerden bile daha performanslı çalışıyor şuan. Bu işlere ilginiz varsa, aldığınız belleklerin zarı ve anakartınız da iyiyse yüksek değerlere çıkabilirsiniz benim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…