R9 3900X ve RTX 2060 Sistem Toplama

Yusuf19166

Centipat
  • Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO karbon DDR4 M.2 ATX Wi-Fi am4.
  • İşlemci: AMD Ryzen 9 3900X 12 çekirdek 70 MB ön bellek.
  • RAM: 4x8 GB 3200 MHz CL16 crosair Vengeance RGB Pro.
  • Ekran kartı: MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming X 8 GB GDDR6 256 Bit.
  • Depolama: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500 GB 3500mb/s-3300mb/s M.2 SSD.
Arkadaşlar sizden ricam eksik veya uyumsuz bir şey var mı değiştirmem gereken veya yapmam gereken bir şey?
Not: Ekran MSI 31.5 Inc 144 Hz 1 ms bir de HDM kablosu çıktı DisplayPort kablosu çıkmadı acaba ayrı istetmeli miyim veya gerek yok mu?

uyumsuz parça yok.
sistemi ne için kullanıcaksın ? ekran kartını düşük tutup diğerlerini aşırı yüksek tutmuşsun. iş yapıp para kazanacaksan böyle bir sistem topla.
144hz monitörlerde genelde dp kablosu çıkar ara firmayı sor.

• Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO karbon DDR4 M.2 ATX Wi-Fi am4.
  • İşlemci: AMD Ryzen 9 3900X 12 çekirdek 70 MB ön bellek.
  • RAM: 4x8 GB 3200 MHz CL16 crosair Vengeance RGB Pro.
  • Ekran kartı: MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming X 8 GB GDDR6 256 Bit.
  • Depolama: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500 GB 3500mb/s-3300mb/s M.2 SSD.
Arkadaşlar sizden ricam eksik veya uyumsuz bir şey var mı değiştirmem gereken veya yapmam gereken bir şey?
Not: Ekran MSI 31.5 Inc 144 Hz 1 ms bir de HDM kablosu çıktı DisplayPort kablosu çıkmadı acaba ayrı istetmeli miyim veya gerek yok mu?
Ne için kullanacaksın ? Eğer oyun için ise 2060 Super yetersiz kalacaktır. Böyle bir sisteme.

Oyun arada tiwichte yayın falan onun için böyle bir sistem topladım belki ileride video falanda çekip düzenleyebilirim bir de ekran kartı nasıl düşük oluyor onu anlamadım örnek CS GO'da nasıl bir FPS alırım.

Dostum R9 3900X gibi bir işlemci koyuyorsan herkesin dediği gibi 2060 Super biraz alt seviye kalıyor. Tercihen R7 3800X tercih edilip ekran kartı RTX 2070 Super tercih edilebilir. Bu siteden ekran kartı işlemci darboğazını kontrol edebilirsin.

Kusura bakmayın belki zamanınızı alıyorum her şeyi istedim kutularıyla evde duruyor sistemi çalıştırmak için birtek işlemciyi bekliyorum ekran kartını aldım birkere sorun olur mu bu sistemlede verim alamaz mıyım?

Kusura bakmayın belki zamanınızı alıyorum her şeyi istedim kutularıyla evde duruyor sistemi çalıştırmak için birtek işlemciyi bekliyorum ekran kartını aldım birkere sorun olur mu bu sistemlede verim alamaz mıyım?
sen bu sistemle oyun oynayacaksın sanırım. oyun oynamak için 3900x alıp yanına rtx2060s almak pek te mantıklı değil. iş için deseydin render çizim deseydin o zaman haklı olabilirsin. bu sisteme bu paraya 3600 işlemci alıp yanına 2070s veya rx5700xt alman daha mantıklı olurdu. sisteme gelince sorun yaşamazsın her oyunu oynarsın problem yok ama ilerleyen zamanlarda neden ekran kartını düşük almışım dersin

Sen bu sistemle oyun oynayacaksın sanırım. Oyun oynamak için 3900X alıp yanına RTX2060S almak pek te mantıklı değil. İş için deseydin render çizim deseydin o zaman haklı olabilirsin. Bu sisteme bu paraya 3600 işlemci alıp yanına 2070S veya RX 5700 XT alman daha mantıklı olurdu. Sisteme gelince sorun yaşamazsın her oyunu oynarsın problem yok ama ilerleyen zamanlarda neden ekran kartını düşük almışım dersin.

Öncelikle zaman ayırıp bilgi aktardıgınız için çok minnettarım 🙏🏻 böyle bir durumda söz konusu dar bogaz olayı var onu çözemedim bu arada PSU 850 Watt +90 Gold.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı