Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buraya bak bir yazanları dene. Birde bir sitede mouse`ı çıkardım düzeldi yazıyordu arkadaki usbleri teker teker çıkararak dene. Birde ekran kartı yerine anakarta mıdır bilmiyorum da bir tane daha takma yeri olması lazım görüntü kablosunu dene bakalım. Ya da monitöre taktığın yerlere veya ekran kartına taktığın yerler tam oturmuş mu çıkma var mı diye bak birde. Ha birde bios güncel mi diye bakmayı da unutma çünkü bir yerde bios`u güncelle diye yazmışlar bios güncel değilse olmaz diyorlar. İnternete anakartının tam adını girip bios güncellemesini yap ama tam olarak uyuşan ile güncelle çünkü gaming pro ve gaming plus var ve sanırım birbirinden farklılar.
BIOS sürümüne bakıp güncel değilse güncelleyin. Büyük ihtimalle ondandır çünkü normalde benim anakartta Xeon işlemcileri tanımıyordu. Önceki BIOS sürümünde güncelledim ben de tanıması için. BIOS sürümüne bakmak için bu linkten bakın sizinkiyle aynı anakart sanırım.