R9 390x, 6600k tabanlı sisteme monitör önerisi

melihaktaş

Kilopat
Daha fazla  
Başlık gayet açık arkadaşlar, bu ay içerisinde güzel bir oyuncu monitörü almayı düşünüyorum. İlk defa yeni bir monitör alacağım. Genelde Tv ile bağlantı kuruyordum. Oynayacağım oyun ise CSGO. Arada sırada GTA V oynayabilirim. Çok heveslendim güzel ve güncel olan monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Fiyat çok mühim değil 1000 lira civarları uygun şunu alsan daha iyi derseniz daha çıkılabilir. Her monitör tavsiyenizi değerlendireceğim. Bu arada monitörde herhangi bir özellik istemiyorum 3d, ses çıkışı, usb gibi sadece işini en iyi şekilde yapabilsin.

Son düzenleme:
144HZ monitör almak istiyorum 1ms tepki süreli önerebileceğiniz renk kalitesi güzel bir monitör var mı bir kez alacağım zaten güzel bir monitör olsun. Bu hafta sipariş vereceğim uygun bulunursa.

Bu iki monitörün arasındaki fark nedir? Ve de Asus markalı monitör tavsiyeniz de sanırım 3d özelliği var ve nvidia ile ilgili özellikleri varmış, tam araştırmadım ama amd ana kartım olduğu için 3d özelliği de olduğu için pek sıcak bakamadım açıklarsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı