Forumdaki herkese öncelikle merhaba. Önümüzdeki hafta içi vatan bilgisayardan bir sistem toplayacağım.
Parçalar şu şekilde ;
Zalman z3 plus 600w kasa
Msi h110m pro vd anakart 2133 mhz
8 gb fury x ddr 4 ram 2133 mhz
Intel i5 6400 2.7 GHZ işlemci
Asus Nvidia GTX 970 ekran kartı düşünüyordum ki yakın fiyatlarda olan ve gtx 980 performansında olan 390x aklımı çeldi ve onu tercih ettim şu anlık
390x Techopat testlerinde oyunlarda oyunu 2k çözünürlükte ultra high kalitede oynatırken 80 85 dereceye çıkıyor sizce bu normal mi ?
Sapphire'ın daha az ısındığına dair yorumlar okudum doğru mudur doğruysa aşağıdaki kartlardan hangi sapphire'i almalıyım ?
1452 TL'lik sapphire ile 1519 TL'lik olanla arasında performans ısı farkı olur mu çünkü çoğu kişi nitro modelini al demiş en iyisi o ama aynı zamanda listede en ucuzuda o kafam karıştı yani açıkcası.
Sapphire'in garanti durumu nasıldır ? Asus'un iyi olmadığını biliyorum daha önce Asus'un x550jx laptobunu kullanmıştım garanti hizmeti çok kötü MSI'in garantisi iyi fakat Sapphire hakkında bilgim yok.
Benim için en önemli konulardan biri şu an ben GTX 860M ekran kartlı ve i5 4200h işlemcili bir laptop kullanmaktayım. Böyle bir masaüstüne geçtikten sonra sonuçta ekstra monitor falanda çalışacak elektrik faturasına ne kadar ekstradan bir yansıma görürüm ?
Son olarak Zalman z3 plus 600w kasa yukarda yazdığım özelliklerde bileşenler için yeterli midir ?
Şimdiden sorularımı cevaplayan herkese teşekkürler iyi forumlar diliyorum herkese