R9 390X Marka Seçimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapılan yorumları da okudunuz mu? Çoğu kişi konunun geçersiz olduğunu Sapphire'in ''Nitro'' serisinin alınabileceğini söylemiş.

Alınabilir, Eyvallah. Lakin şöyle bir düşünün, MSI'ın yerini tutabilir mi?

Tutmaz da 250 tl'ye değer mi? Ssd alınabilir o paraya.

Msı alırsan ekran kartı değiştirmene gerek kalmaz. Sapphire al 1 sene daha az kullan (lafın gelişi). Kardeş burada bana Msı ile Sapphire'yi karşılaştırtma.

Msı alırsan ekran kartı değiştirmene gerek kalmaz. Sapphire al 1 sene daha az kullan (lafın gelişi). Kardeş burada bana Msı ile Sapphire'yi karşılaştırtma.
İşte o Msi'nin artıları 250 tl'ye değer mi onu sorgula.

@Ysuf lütfen fanboyluk yapma her yere MSI yazmışsın! Şuanda AMD tarafında MSI Sapphire'yi geçemiyor. Nitro serisi hem soğutma hem malzeme kalitesi bakımından çok iyi. Sapphire Nitro R9 390X alırsanız paranız cebinizde kalır. MSI seçmek için hiçbir sebebiniz yok. 250 lira az para değil bir SSD alınır veya daha iyi anakart alırsın.

Daha iyi?
AMD Radeon R9 390X Sapphire Tri-X 8GB Edition compare AMD Radeon R9 390X MSI Gaming 8GB Edition GPU
Bir daha düşün dostum. Hatta sen mümkün ise düşünme. SSD'mi istersin, daha sağlam ekran kartı mı?
Kime soruyorum ki ben. Zihniyete bak: Msı vs Sapphire. Bu zihniyetten ne beklersin?

İşte o Msi'nin artıları 250 tl'ye değer mi onu sorgula.

SSD'mi istersin, daha sağlam ve yüksek frekanslı ekran kartı mı?
Tabi fanboy olduğun için ne SSD, ne de sağlam ekran kartı istersin. Direk "Sapphire" dersin.

Overclock yapmak çok zor bir iş değil, hatırlatmak isterim. Ayrıca heryere Msi yazan sizsiniz.

Overclock yapmak çok zor bir iş değil, hatırlatmak isterim. Aytıca heryere Msi yazan sizsiniz.

Bence Overclock'a hiç girmeyelim çünkü OC'de Msı ile Sapphire'yi karşılaştırmak istemezsiniz. Ayrıca Sapphire OC ediliyorsa, Msı daha performanslı OC ediliyor. Yani, yine Msı.
Evet, ben niye hep Msı diyorum?
Adam üretiyor hocam, adam zirvede.

İşte burdada o 250 tl işin içine giriyor. 5 fps için 250 tl veremem, kusura bakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…