R9 390X Performans Sorunu

Emreceylan3

Kilopat
Arkadaşlar merhaba.
Sistemim ;
  • i7 6700K 4.0GHz işlemci
  • 16 GB 3200 MHz RAM
  • Asus Maxsimus VIII Hero anakart
  • Asus Strix R9 390X 8 GB ekran kartı

Gelelim problemime.

Sistemde ciddi bir FPS sorunu var. Steam CS:GO'da 45-60 FPS arası, Farcry'da 30-40 fps arası alıyorum.

Sistemimi toplattığım firmaya kurdurdum fakat install CD'leri güncel olmadığı için sitelerdeki güncel sürücüleri indirip tekrar format attım.

Yine de problemim çözülmedi. Artık donanımda bir problem olduğunu düşünüyorum, tavsiyeniz nedir?

Evet, yokmudur bir cevabı olan?

Sistem çok iyi görünüyor eğer böyle bir sorun varsa bu kesinlikle normal olamaz çünkü Cs Go özellikle çok istem isteyen bir oyun değil Gtx750 Ti ile bile 2k 160fps üzeri oynatan bir oyun . Kart arızalı olabilir mi acaba ? . Daha bilgili bir arkadaş konuyu görürse eğer daha çok yardımcı olabilir ama bence hiçte normal değil

Hocam Msi afterburner ile bileşenlerin sıcaklık kullanım miktarı gibi değerlerini kontrol edin. Sorun belki yanlış montajtadır veya güç kaynağındadır anakartın soketi kırıktır bunu bilemeyiz.

GPU - CPU kullanım ve sıcaklık değerlerinizi test edip sonuçları ve kullandığınız işletim sistemini belirtebilir misiniz ?

oyunları 4k 'da oynamaya çalışıyorsan ve monitörün yetersizse olabilir. ayrıca komik gelebilir ama monitör bağlantısını ekran kartına yaptığından emin ol ben bazen böyle hatalar yapıyorum

Bir sorun olduğu kesin onboard la oynuyor olabilir mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…