Arkadaşlar merhaba ben şimdi Valorant girmiştim eğitime gireyim dedim arka planda da Spotify'dan müzik açıktı o çalıyordu falan 10 saniye sonra tak diye siyah ekran oldu ve Spotify da ki çalan müzik takıldı art arda 5 defa falan sonra direk gitti ekran kartına baktığımda fanları dönmüyordu ve bu sorun ısınmadan dolayı da değildi ekran kartı sıcak değildi bile böyle bir problemi 3 ay önce yaşamıştım en son sonrasında DDU ile driver kaldırıp yükledim sonrasında olmamıştı ve ben de düzeldi demiştim sizce problem ne sistem özelliklerimi yazıyorum.
R5 1600 AF.
ASUS STRIX R9 390X.
16 GB RAM 3000 MHz.
Litepower RGB 650 Watt PSU.
Anakart A320M-H
Sizce ekran kartında temassızlık gibi bir şey söz konusu olabilir mi takarken tam takmamışım gibi çünkü ekran kartını abim verdi ve WattMan diyecek olursanız onda hiç WattMan olmamış ekran kartı 2 yıllık falan problem neyde olabilir sizce WattMan sonradan olur mu?
arkadaşlar sonrasında driver geldiğini gördüm ve yaptım daha da çoğaldı sürekli siyah ekran alıyorum ama bu sefer görüntü geliyor ve 30 dk içinde 10 kere yaşadım bunu bildirim çubuğu wattman hatası ile doldu
R5 1600 AF.
ASUS STRIX R9 390X.
16 GB RAM 3000 MHz.
Litepower RGB 650 Watt PSU.
Anakart A320M-H
Sizce ekran kartında temassızlık gibi bir şey söz konusu olabilir mi takarken tam takmamışım gibi çünkü ekran kartını abim verdi ve WattMan diyecek olursanız onda hiç WattMan olmamış ekran kartı 2 yıllık falan problem neyde olabilir sizce WattMan sonradan olur mu?
arkadaşlar sonrasında driver geldiğini gördüm ve yaptım daha da çoğaldı sürekli siyah ekran alıyorum ama bu sefer görüntü geliyor ve 30 dk içinde 10 kere yaşadım bunu bildirim çubuğu wattman hatası ile doldu
Son düzenleme: