Sistem çok iyi. Bence çok oyun oynayan biri değil iseniz - zaman olarak değil, oyun sayısı olarak - biraz daha koyup 250 GB bir SSD alınabilir, HDD yi listeden çıkararak.
Sistem gayet iyi; yalnız Vatan'dan alacaksan ekran kartının koduna dikkat et. OC'li OC'siz modelleri fark ediyor. Hatta 390X yerine 390'ı seçip sisteme SSD alabilirsiniz. 390X ile 390 sadec 3-4 fps falan farkeder.
Psu seçimin sanki seasonic evga yada corsair markasının en az 750en fazla 850w lık modellerinden olsa daha sağlıklı olurdu. Tam güçte 375 w çeken bir kart varken sanırım ileriye dönük bir psu lüks bir tercih olmaz
Psu seçimin sanki seasonic evga yada corsair markasının en az 750en fazla 850w lık modellerinden olsa daha sağlıklı olurdu. Tam güçte 375 w çeken bir kart varken sanırım ileriye dönük bir psu lüks bir tercih olmaz
Sistem çok iyi. Bence çok oyun oynayan biri değil iseniz - zaman olarak değil, oyun sayısı olarak - biraz daha koyup 250 GB bir SSD alınabilir, HDD yi listeden çıkararak.
Sistem gayet iyi; yalnız Vatan'dan alacaksan ekran kartının koduna dikkat et. OC'li OC'siz modelleri fark ediyor. Hatta 390X yerine 390'ı seçip sisteme SSD alabilirsiniz. 390X ile 390 sadec 3-4 fps falan farkeder.
Şuan dikkat ettim de dediğiniz gibi Vatan'da 2 seçenek var ikisinde de OC görünmüyor ben mi atlıyorum acaba? Varsa linkini atabilir misiniz? 390x yerine 390 önerinize gelince 1080P çözünülürlükte zaten ultra da sınır değerlerde oynayacağımız için 3 4 fps benim için önemli fakat hdd yerine ssd alarak o sorunu da çözeceğim muhtemelen.
Bu arada konu başlığından çok uzak olmadığı için yeni bir konu açma ihtiyacı duymadım buradan bir kaç sorum daha olacak. Sapphire markası hakkında tereddütlerim var hakkında bir çok kötü yorum okudum kullanan arkadaşlar ve gerçekten bilgi sahibi olanlar benimle de paylaşırlarsa sevinirim. Ayrıca bu konuda sizinle paylaşmak istediğim bir düşüncem var, alacağım kart en yeni nesil ve üst sınıf yani dünya çapında ki bir firmanın üst düzey bir kartı ne kadar kötü olabilir? Diğer sorum ise internette ki bilgi kirliliğinden kaynaklanıyor sanırım çünkü karşılaştırmalara bakıyorum bazılarında R9 390X, GTX 980'i geçmesine rağmen bazı karşılaştırmalarda GTX 970'i bile yer yer geçemediğini görüyorum bu da benim kafamı karıştırıyor. Son olarak ta bu konuda bilgilerinizi paylaşmanız beni mutlu edecektir. Okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Ben de şimdi internetten baktığımda OC ibaresini göremiyorum. Sanırım Vatan Bilgisayarın internet sitesinde 1-2 gündür problem var, ara ara bazı sayfalara ulaşamayıp hata alıyorum. Muhtemelen yeni ürün girişi yada farklı bir durumdan kaynaklıdır. Eğer online alış veriş yapacaksanız kesinlikle telefonla görüşüp bilgi almanızı tavsiye ederim. Ben de yarın ya da yarından sonra sistemi alacağım (Açtığım konu hala onaylanmadı ). Bilgi almak için bugün gittiğimde internette WD 1TB Blue 5400 rpm görmüştüm acaba black serisi mi alsam diye belirttim. Oradaki çalışan arkadaş da Blue serisi 5400 ve 7200 rpm iki modelinde internette gözüktüğünü söyledi. Örnek olarak bugün yaşadığım olayı anlatmak istedim. Diğer arkadaşımızın da söylediği gibi, bu ufak şeylere dikkat etmek gerekir. Kutusunun üzerinde OC ibaresini gördüğünde için rahatlayacaktır Ayrıca sitelerine koydukları görseller yanıltıcı olabilir bu konuya da dikkat etmeni öneririm.
İyi forumlar.