R9 390x ve AMD Phenom x4 965 Tabanlı Sistem Yükseltme

Oyun performansında 5 FPS oynarsa Ramleri satıp 1866 alabilirim eğer fazla bir fark yoksa boşu boşuna satmak istemiyorum. Oyun performansı hariç herhangi bir fark önemli değil oyun bilgisayarı için topluyorum.

Crucial,Corsair,Kingston,G-Skill gibi markaların soğutucu modellerinden, en ucuz 1866 MHz ve CL 10'dan fazla olmayan bellekler işinizi görecektir. 8 GB tavsiye ederim.

Crucial,Corsair,Kingston,G-Skill gibi markaların soğutucu modellerinden, en ucuz 1866 MHz ve CL 10'dan fazla olmayan bellekler işinizi görecektir. 8 GB tavsiye ederim.
Teşekkürler hiç satacağımı düşünmemiştim %25 gibi bir performans için uğraşacağım sanırım. Kullanmış olduğum Ramlerin fiyatı hakkında bir bilginiz var mı ve nerede satabilirim yoksa bakkal amcalara verdiği teklif üzerinden satacağım.

%25 artış söz konusu değil... Arkadaş 15 FPS gibi değerden bahsetmişti bende 30 liraya mümkün olmayacağını söyledim. 60 FPS alsan, %25 artış olur o yöntemle demek istedim. Anlam bozukluğu olmuş belli ki yani orda oran belirtmişim aslında zor yani.

Demek istediğinizi anlamadım 60 fpsde %25 artış demek 15 civarı fpsye denk geliyor. Demek istediğiniz bumu yoksa 60 fps de yine sabit fakat %25 daha rahat çalışır. İkisini de değerlendirirsek satmak için uğraşmalı mıyım yoksa fps de herhangi bir artış söz konusu olur mu ? Takılmalar olur mu 1600 mhz de, 1866 ya oranla ne kadar dezavantajlı olur çok uzun oldu sanırım ayrı bir konu açmam gerekecek

Hocam 1866 alırsanız daha iyi olur, 1600 alırsanız da kıyamet kopmaz bu kadar basit. AMD için 1866 MHz kullanılmalıdır, Intel'de ise 1600.

Hocam 1866 alırsanız daha iyi olur, 1600 alırsanız da kıyamet kopmaz bu kadar basit. AMD için 1866 MHz kullanılmalıdır, Intel'de ise 1600.
Çok açıklayıcı olmuş gerçekten. Çok yardımcı oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…