Aynı fiyatlarda ocsiz bir anakart önerebilir misiniz zamanınız varsa? Çok bilgim yok bilgisayar bileşenleri konusunda digerlerini yine az buçuk biliyorum ama anakart konusunda hiç bilgim yok. Bi öncesinde H170M VD aldım ama RAM'i hızlandırmak isteyince vatandan bakarak en uygun gördüğümü aldım bilgim olmadığı için. Bi anakart önerirseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler.
Msi gaming m3 modelli olanını öneririm.
Ram hızı 2133ü destekliyor. Ramide hızını düşürüp eline kalan parayı cebine atabilirsin sistemin diğer parçaları gayet iyi r9 390x aşağısına düşmeyin işlemciyi takmayın.
Msi gaming m3 modelli olanını öneririm.
Ram hızı 2133ü destekliyor. Ramide hızını düşürüp eline kalan parayı cebine atabilirsin sistemin diğer parçaları gayet iyi r9 390x aşağısına düşmeyin işlemciyi takmayın.
Öyle yapacağım teşekkür ederim. İşlemciyi su anda i5 alıp 2 yıl sonra falan i7 bir islemciye geçsem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yapmalı mıyım sizce? Sisteme katkısı olur mu?
GTX almayi düşünmüyorum,teşekkürler yine de tavsiye için.
Öyle yapacağım teşekkür ederim. İşlemciyi su anda i5 alıp 2 yıl sonra falan i7 bir islemciye geçsem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yapmalı mıyım sizce? Sisteme katkısı olur mu?