Msi ın ki de aynı gücü tüketiyor, soğutma dizaynı ile ilgili bir durum. Dediğim gibi, belki şansınız yaver gider ama bence msi alın, en iyi soğutma onda. Benim kart stabilken 90-95 derece oluyor, stabil değilken zaten sistem kapanıyor.
Tabii ki R9 390X. Sapphire kullanmadan yorum yapmayın lütfen ortalıkta gezen haberler Rx 2xx serisi için Rx 3xx serisi ile Sapphire neredeyse bütün hatalarını düzeltti.
Tabii ki R9 390X. Sapphire kullanmadan yorum yapmayın lütfen ortalıkta gezen haberler Rx 2xx serisi için Rx 3xx serisi ile Sapphire neredeyse bütün hatalarını düzeltti.
Sapphire kullanıyorum. Bıktım artık karttan. 390x tri x oc kartım kaynıyor. Normal zamanlarda 95 derece, coşunca sıcağına bakamadan sistemim kapanıyor. Kasa hava akımı ve kablolama da gayet mükemmel.
Sapphire kullanıyorum. Bıktım artık karttan. 390x tri x oc kartım kaynıyor. Normal zamanlarda 95 derece, coşunca sıcağına bakamadan sistemim kapanıyor. Kasa hava akımı ve kablolama da gayet mükemmel.
Ayrıca konuyu okusanız görürdünüz, mevzu sorun değil, sorun çıkınca malı değişmemesi. Msi ısınma sorunu asla çıkarmıyor , tf5 soğutması ve benimde şaşırdığım 100w daha az tüketimi ile bir numara. Zaten amd kartlarda en iyi hep msi, fanboyluk değil, anlayan herkes bunu bilir.