R9 390x vs GTX 970

Bu soruyu yok kabul ediyorum. R9 390 bile daha iyi gtx 970 den cevap r9 390x olacak. Forum gtx 970 der tabi çünkü çok 970 kullanıcısı ve nvidia fanı var. Far cry primal , Hitman gibi son oyunlarda r9 390 bile 970 e göre daha iyiyken r9 390x alınır.

Hitman 2016: PC graphics performance benchmark review

87 vs 55 fps Nasıl fark ama

Son düzenleme:

Hangi konularda daha iyi peki yani 7-8 fps daha yüksekse bu benim için bi iyilik ölçütü değildir yazıda da belirttiğin gibi yazılım desteği, bileşen kalitesi, ekipman ömrü, oyunların NVİDİA üzerine çıkması gibi şeylerde önemli

Yanlış bilmiyorsam HİTMAN AMD için çıkmış bi oyundu

+7, 8 fps önemli değilse sizin için gtx 980 de alınmaz o mantığa göre. R9 390x genel oyun performansı olarak önde. Oyunların nvidia üzerine çıkması durumu diye birşey her zaman geçerli değil birkaç oyun nvidia birkaç oyun amd ye yakın olarak çıkar. R9 390x daha güncel ve ayrıca yeni çıkan oyunlarda vram etkili oluyor , 2k ve 4k çözünürlüklere de ufaktan geçilirken 1,5-2 sene önce çıkan gtx 970 bana göre alınmaz. Gtx 970 muhteşem kart orası ayrı fakat r9 390x kadar iyi de değil. R9 390x daha uzun ömürlü olacaktır. Yazılım desteğine gelirsek o şuanlık gtx 970 den yana . 2016 da amd driverlarını düzeltme sözü verdi bakalım ne olacak fakat fps olarak öndeyse sorun yoksa neden yazılıma ihtiyaç olsun ki??

NOT : Fanlar alınacak üzerine gtx 970 çok güzel bir kart fakat bu bütçe de r9 390x alınmak varken o alınır kimse de kusura bakmasın

R9 390X daha performanslıdır.

Alakası yok, bu forumdaki neredeyse herkes Sapphire öneriyor.

Hocam ben onu kasıt etmedim. Sapphire için demedim sen anlamadın beni. Forumda çok kişi gtx 970 öneriyor benim kasıt ettiğim buydu. Sapphire lafı geçmedi bile nerden çıktı bu

Geleceğe yönelik düşünürsek hangisi daha uzun süre götürür beni?

Geleceğe yönelik düşünürsek hangisi daha uzun süre götürür beni?

R9 390x. 8 gb vram var vram önemli değildi ama yeni çıkan oyunlar ve şuan hazır olan bazı oyunlarda vram etkili (gta 5 batman far cry 4 ultra ayarları gibi). Gtx 970 çok iyi bir kart olabilir fakat şuan r9 390 ve r9 390x daha alınası kartlar. Zaten r9 390 gtx 970 in rakibi yani onla kafaya kafayalar fakat r9 390 birazcık önde kaldı ki senin önerin r9 390x.

Peki AMD'de kullanabileceğimiz yazılımlar mevcut mu MSİnin var bildiğim kadarıyla bir programı ama Sapphire'de kullanabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…