the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 6 Mayıs 2023 #1 İşlemciden tam performans alabilir miyim?
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.715 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 6 Mayıs 2023 #2 Alırsınız. Anakartta 8 pin CPU güç girişi var. BIOS'un güncel olduğundan emin olun.
oguzhanoz28 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 4 14 Mayıs 2024 #3 Aynı anakart bende de var hocam. İşlemciyi kullanıyor musunuz? 32GB ram var ve durduk yere anakart değiştirip bir sürü masrafa girmek istemiyorum.
Aynı anakart bende de var hocam. İşlemciyi kullanıyor musunuz? 32GB ram var ve durduk yere anakart değiştirip bir sürü masrafa girmek istemiyorum.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 15 Mayıs 2024 #4 oguzhanoz28 dedi: Aynı anakart bende de var hocam. İşlemciyi kullanıyor musunuz? 32GB ram var ve durduk yere anakart değiştirip bir sürü masrafa girmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aktif olarak kullanıyorum. Benim de 32GB RAM'im var. Bios update ve işlemci değişikliği sonrası anakarttın jacklarından ses gelmemeye başladı. Usb ses kartı kullanıyorum bunun dışında bir sorun yok.
oguzhanoz28 dedi: Aynı anakart bende de var hocam. İşlemciyi kullanıyor musunuz? 32GB ram var ve durduk yere anakart değiştirip bir sürü masrafa girmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aktif olarak kullanıyorum. Benim de 32GB RAM'im var. Bios update ve işlemci değişikliği sonrası anakarttın jacklarından ses gelmemeye başladı. Usb ses kartı kullanıyorum bunun dışında bir sorun yok.