Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 5 Haziran 2021 #11 KRYPTON1X dedi: Hocam yedek olarak istiyorsunuz da 200-400 TL bu fiyata soğutucu yok olanlarda AM4 soket destekli değil alabiliyorsanız bunu alın. COOLER MASTER MasterLiquid ML120L V2 RGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Kardeş hava soğutma istiyor sıvı soğutma değil. Yukarıda yazdım örnek olarak. Okur musun lütfen.
KRYPTON1X dedi: Hocam yedek olarak istiyorsunuz da 200-400 TL bu fiyata soğutucu yok olanlarda AM4 soket destekli değil alabiliyorsanız bunu alın. COOLER MASTER MasterLiquid ML120L V2 RGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Kardeş hava soğutma istiyor sıvı soğutma değil. Yukarıda yazdım örnek olarak. Okur musun lütfen.
KadirElvan Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #12 Amanita dedi: Kardeş hava soğutma istiyor sıvı soğutma değil. Yukarıda yazdım örnek olarak. Okur musun lütfen. Genişletmek için tıkla... KRYPTON1X dedi: Hocam yedek olarak istiyorsunuz da 200-400 TL bu fiyata soğutucu yok olanlarda AM4 soket destekli değil alabiliyorsanız bunu alın. COOLER MASTER MasterLiquid ML120L V2 RGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA Genişletmek için tıkla... İlginiz ve alakanız için teşekkür ediyorum. @Amanita dediğiniz işlemci işimi görürse onu almak iyi olacak.
Amanita dedi: Kardeş hava soğutma istiyor sıvı soğutma değil. Yukarıda yazdım örnek olarak. Okur musun lütfen. Genişletmek için tıkla... KRYPTON1X dedi: Hocam yedek olarak istiyorsunuz da 200-400 TL bu fiyata soğutucu yok olanlarda AM4 soket destekli değil alabiliyorsanız bunu alın. COOLER MASTER MasterLiquid ML120L V2 RGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA Genişletmek için tıkla... İlginiz ve alakanız için teşekkür ediyorum. @Amanita dediğiniz işlemci işimi görürse onu almak iyi olacak.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 5 Haziran 2021 #13 Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com