R9 5900X RTX 3060 sistem için anakart ve PSU önerisi

PSU'dan aşırı memnunum anakartın siparişini yeni verebildim Asus Tuf Gaming B550m plus wifi II aldım monteledikten sonra deneyimimi paylaşacağım. Sıvı soğutmadan ziyade hava soğutma ile ryzen 9 5900x için bir öneriniz var mıdır?

Statiktir bence de bi baksınlar çözerler merak etme. Estağfurullah ne demek elimizden geldiğince.
Merhaba r9 5900x ve asus tuf gaming b550m plus wifi II direkt açıldı lakin cpu over tempature uyarısını vermesi uzun sürmedi pcnin. r9 5900x için hava soğutucu kullanırsam ne almalıyım sıvı soğutucu kullanırsam ne almalıyım.

Son düzenleme:
Bütçeniz ne kadar ona göre hava veya sıvı soğutma önerelim. Ayrıca kasanızın modelini de belirtin ki sığacak mı hava soğutma bakalım.

Bütçeniz ne kadar ona göre hava veya sıvı soğutma önerelim. Ayrıca kasanızın modelini de belirtin ki sığacak mı hava soğutma bakalım.
Başkanım v.3.5 killer teknobiyotik kasası inan modelini çok aradım ama bulamadım sıvı soğutma sığacağını düşünmüyorum. Kule tipi düşünüyorum 5-6k maksimum 3k-4k lık önerilerde sunabilirseniz sevinirim. öndeki cam paneli çıkaracağım kule tipinin sığması için. Ramlerim geil evo forza 8gb ram boyutlarını dikkate alabilmeniz adına belki lazım olur diye belirtiyorum. Sıfırdan toplu kasa alsam daha az maliyetli olurdu sanırım

Tam tersi sıvı soğutma daha rahat sığar. 240 mm destekliyordur üst taraf iyi bir 240 mm soğutma tavsiye etmek daha iyi olur.

Peki bu sıvı soğutucuyu alırsam 2k bandında mesh kasa öneriniz ne olur psu'suz.
Bu sıvı soğutucu yerine corsair a115 muadili bir kule tipi süreci yönetmem için yeterli midir?

Peki bu sıvı soğutucuyu alırsam 2k bandında mesh kasa öneriniz ne olur psu'suz.
Bu sıvı soğutucu yerine corsair a115 muadili bir kule tipi süreci yönetmem için yeterli midir?
Siz kasa ve soğutucu mu istiyorsunuz tam olarak?? Ben ondan 240mm soğutucu önerdim sorun olmasın diye.

Eğer kasa + soğutucu istiyorsanız 5-6k civarına ona göre öneririm daha uygun ürünler.

Siz kasa ve soğutucu mu istiyorsunuz tam olarak?? Ben ondan 240mm soğutucu önerdim sorun olmasın diye.

Eğer kasa + soğutucu istiyorsanız 5-6k civarına ona göre öneririm daha uygun ürünler.
Başkanım ben işlemciyi sabit sıcaklıklarda tutacak bir hava soğutucu önerisi bekliyorum aslında senden.
Kasa şu an düşünmüyorum. Şu an kullandığım kasa bir mesh model değil öteki ay maaşı ile kasayı da değiştirip asus a21 plus 4 fanlı bir kasa almayı planlıyorum.
Önceliğim ryzen 9 5900x'i cpu over tempature error'dan kurtarmak bir hava soğutucu ile. 4-5k bandında iyi bir işlemci hava soğutucusu bütçesi ayırdım.

Hava soğutmanın sığması zor olur iyi bir hava soğutma ise. Slim soğutma alırsın da sığar mı sığmaz mı bilemedim kasanın değerlerini bilmiyorum çünkü.

Önereyim yine de hem aşırı büyük değil hem soğutması iyi

Eve geçtiğimde ölçüleri iletip fotoğraflar ile göstereyim üstadım sana. Duruma göre de kasa ve soğutucu önerisi alayım senden

Olur atarsınız ben size öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…