PSU'dan aşırı memnunum anakartın siparişini yeni verebildim Asus Tuf Gaming B550m plus wifi II aldım monteledikten sonra deneyimimi paylaşacağım. Sıvı soğutmadan ziyade hava soğutma ile ryzen 9 5900x için bir öneriniz var mıdır?
Merhaba r9 5900x ve asus tuf gaming b550m plus wifi II direkt açıldı lakin cpu over tempature uyarısını vermesi uzun sürmedi pcnin. r9 5900x için hava soğutucu kullanırsam ne almalıyım sıvı soğutucu kullanırsam ne almalıyım.
Başkanım v.3.5 killer teknobiyotik kasası inan modelini çok aradım ama bulamadım sıvı soğutma sığacağını düşünmüyorum. Kule tipi düşünüyorum 5-6k maksimum 3k-4k lık önerilerde sunabilirseniz sevinirim. öndeki cam paneli çıkaracağım kule tipinin sığması için. Ramlerim geil evo forza 8gb ram boyutlarını dikkate alabilmeniz adına belki lazım olur diye belirtiyorum. Sıfırdan toplu kasa alsam daha az maliyetli olurdu sanırım
Peki bu sıvı soğutucuyu alırsam 2k bandında mesh kasa öneriniz ne olur psu'suz.
Bu sıvı soğutucu yerine corsair a115 muadili bir kule tipi süreci yönetmem için yeterli midir?
Peki bu sıvı soğutucuyu alırsam 2k bandında mesh kasa öneriniz ne olur psu'suz.
Bu sıvı soğutucu yerine corsair a115 muadili bir kule tipi süreci yönetmem için yeterli midir?
Başkanım ben işlemciyi sabit sıcaklıklarda tutacak bir hava soğutucu önerisi bekliyorum aslında senden.
Kasa şu an düşünmüyorum. Şu an kullandığım kasa bir mesh model değil öteki ay maaşı ile kasayı da değiştirip asus a21 plus 4 fanlı bir kasa almayı planlıyorum.
Önceliğim ryzen 9 5900x'i cpu over tempature error'dan kurtarmak bir hava soğutucu ile. 4-5k bandında iyi bir işlemci hava soğutucusu bütçesi ayırdım.
Başkanım ben işlemciyi sabit sıcaklıklarda tutacak bir hava soğutucu önerisi bekliyorum aslında senden.
Kasa şu an düşünmüyorum. Şu an kullandığım kasa bir mesh model değil öteki ay maaşı ile kasayı da değiştirip asus a21 plus 4 fanlı bir kasa almayı planlıyorum.
Önceliğim ryzen 9 5900x'i cpu over tempature error'dan kurtarmak bir hava soğutucu ile. 4-5k bandında iyi bir işlemci hava soğutucusu bütçesi ayırdım.