Soru basit DxDiag'dan çektiğim fotoğrafları atıyorum oradan sistem özelliklerine bakabilirsiniz. küçük bir yenileme düşünüyorum özellikle ekran kartı ve işlemci kısmında bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Fiyat performans olarak önerirseniz sevinirim dostlar.
Sisteminiz gayet güçlü hocam. Piyasadaki aktif bütün oyunlar için yeterli. Ayrıca uzun zamanlı vadede iyi performans verecektir. Ekran kartını belki ileride değişebilirsiniz. 4070 ti alarak falan. Onun dışında şu anlık bir değişikliğe gerek yok gibi.
Soru basit DxDiag'dan çektiğim fotoğrafları atıyorum oradan sistem özelliklerine bakabilirsiniz. Küçük bir yenileme düşünüyorum özellikle ekran kartı ve işlemci kısmında bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Fiyat performans olarak önerirseniz sevinirim dostlar.
2. el korkunuz yok ise ikinci el bir 6900 XT, 7800XT, 4070, 4070 Ti (fiyatina gore 5060 veya Ti) yenilemesi bu sisteme cok iyi olacaktir. Dedigim kartlarin sifirinida alabilirsiniz. (oneri olarak ekran kartinizi Param Güvende ile satmayiniz)
Sisteminiz gayet güçlü hocam. Piyasadaki aktif bütün oyunlar için yeterli. Ayrıca uzun zamanlı vadede iyi performans verecektir. Ekran kartını belki ileride değişebilirsiniz. 4070 Ti alarak falan. Onun dışında şu anlık bir değişikliğe gerek yok gibi.
Sebebini bilmem ama LoL oynarken arkada Discord vesaire açık olduğunda oyunda FPS düşmesi oluyor Windows 11 son sürüm ekran kartını da güncelledim ama hala bazen FPS düşmesi girdiği için zaten yenilemeyi falan düşündüm ben bu işlerden çok anlamam ama kasanın içi bayağı pis bir de macununu falan yenilemek lazım galiba ondanda olabilir cevaplarınız için teşekkürler hepinize.
Sebebini bilmem ama LoL oynarken arkada Discord vesaire açık olduğunda oyunda FPS düşmesi oluyor Windows 11 son sürüm ekran kartını da güncelledim ama hala bazen FPS düşmesi girdiği için zaten yenilemeyi falan düşündüm ben bu işlerden çok anlamam ama kasanın içi bayağı pis bir de macununu falan yenilemek lazım galiba ondanda olabilir cevaplarınız için teşekkürler hepinize.