En ucuz Asus Tuf Gaming X570 Plus Wi-Fi AMD AMD4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming X570 Plus Wi-Fi AMD AMD4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.252,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Tuf Gaming X570 Plus Wi-Fi AMD AMD4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming X570 Plus Wi-Fi AMD AMD4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.252,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus ROG Strix B550-F Gaming AMD B550 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Şimdi ASUS'un sürücü listesinden baktım ama kullandığım SSD ve RAM uyum listesinde yok diğer aldığım anakartta bu yüzden 1 ay çektim şimdi o yüzden uyumluluk listesine göre hareket ediyorum ona göre önerebilir misiniz? Rica etsem teşekkür ederim.
Çıkardı hocam ROG Crosshair X570 VIII Hero anakart ile çalışmadı 2 kez servise gitti iki kez de sorun yok deyip geri geldi ve SSD uyumluluk listesini kontrol edin dediler.
Çıkardı hocam ROG Crosshair X570 VIII Hero anakart ile çalışmadı 2 kez servise gitti iki kez de sorun yok deyip geri geldi ve SSD uyumluluk listesini kontrol edin dediler.
Anlıyorum da bence servis size otomatik bir cevap vermiş. Donanımsal bir sorun olması daha olası, kaldı ki bu tarz listeler güncellenmiyor da genelde. Bu nedenle sonradan durum değişmiş de olabilir. Sonuç olarak ben sorun olacağını düşünmemekle birlikte elbette temkinli olmak hakkınız.