Sistemde değişiklik yapmicam. Kasa bide sıvı soğutucu şuan konumHocam butun sistem icin bütçe nedir? Cok gorgusuz bir sistem olmus. Onun yerine ayni seviyede daha ucuz bir sistem toplanir, fiyati nedir?
Konu da kasa iyi mi yani alınır mı bide sıvı soğutucu önerisi istiyorum işteSistemde değişiklik yapmicam. Kasa bide sıvı soğutucu şuan konum
?Sistemde değişiklik yapmicam. Kasa bide sıvı soğutucu şuan konum
Konu da kasa iyi mi yani alınır mı bide sıvı soğutucu önerisi istiyorum işte
Sistemde değişiklik yapmayacağım. Kasa bir de sıvı soğutucu şu an konum.
Konu da kasa iyi mi yani alınır mı bir de sıvı soğutucu önerisi istiyorum işte.
Kasa olarak:
Phanteks Eclipse P600S PH-EC600PSTG_WT Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Phanteks Eclipse P600S PH-EC600PSTG_WT Beyaz ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Sogutucu olarak:
Su an indirimde.Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.199,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Guzel bir şey istiyorsan:
Beyaz modeli de var.Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@Pablo1 3090'i kaca alacaksin?
Hocam su 6900xt'yi almani oneririm.Beyaz istememe3090'ı 65bin e alacağım
Birşey dicem senin önerdiğin kasa mı daha iyi yoksa benim dediğim mıHocam su 6900xt'yi almani oneririm.
PowerColor Red Devil Radeon AXRX 6900XT 16GBD6-3DHE/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PowerColor Red Devil Radeon AXRX 6900XT 16GBD6-3DHE/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bir şey diyeceğim senin önerdiğin kasa mı daha iyi yoksa benim dediğim mı?
P600s cok daha iyi.
Usta, yazım kurallarının içinden geçtin.Birşey dicem senin önerdiğin kasa mı daha iyi yoksa benim dediğim mı
Nvme var bende aga çöpe gitmesini istemem şahsenEkran kartı olarak 3080 Ti veya NVIDIA zorunlu değilse RX 6900XT alınabilir şahsen 10 FPS için binlerce lira vermek mantıklı değildir.MSI GeForce RTX 3080 Ti GAMING X TRIO 12G 12GB GDDR6X 384Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com