adkfrt Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #11 yapiz dedi: Hocam gene iyi toplamışsınız hayırlı olsun yani 50000 bütçeye ROG istiyorum diye 3070 toplayanıda görmüştüm. Ayrıca kaç k da kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... 2K da kullancağım._Monitör şimdi geldi knyd dedi: Bence de en önemlisi içinize sinmesi. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Dosya Ekleri image.jpg 172,6 KB · Görüntüleme: 31
yapiz dedi: Hocam gene iyi toplamışsınız hayırlı olsun yani 50000 bütçeye ROG istiyorum diye 3070 toplayanıda görmüştüm. Ayrıca kaç k da kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... 2K da kullancağım._Monitör şimdi geldi knyd dedi: Bence de en önemlisi içinize sinmesi. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #12 adkfrt dedi: 2K da kullancağım._Monitör şimdi geldi Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
adkfrt dedi: 2K da kullancağım._Monitör şimdi geldi Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.