Arctic 2019 termal macuna sahibim. Aslında şüphelenmiştim çünkü benim işlemcim 1.4v ile 90 derece sınıra çoğu zaman çıkıyor ve PC kendini resetliyordu. Ben de 5900X genel olarak ısınan bir işlemci diyerek voltajını 1.2v-1.3v arasında tutuyordum. Sanırsam sorun termal macunda. Ben orijinal olduğundan emin olmak için Vatan'dan almayı düşündüm ve Cooler Master'ın macununu beğendim ancak 2 model var; sanırsam biri eski, biri yeni. Hangisini almam daha mantıklı olur?
Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun - Bilgisayar ve Konsollardaki tüm İşlemcileri, Grafik Kartlarını ve ısı Alıcıları Soğutmak İçin (1 gram) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Mastergel Maker alın bunu almazsanız da. Aradaki fark küçük ama bu daha iyi.
Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun - Bilgisayar ve Konsollardaki tüm İşlemcileri, Grafik Kartlarını ve ısı Alıcıları Soğutmak İçin (1 gram) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
MasterGel maker alın bunu almazsanız da. Aradaki fark küçük ama bu daha iyi.
Siparişi verdim. Konu yine soğutma ile alakalı olduğundan onu da sizlere sormak istiyorum benim yeni aldığım Corsair MP400 2TB işlem sırasında 72 derece ve üstüne çıkıyor. Bu SSD'yi soğutmak için fazla pahalı olmayan ve hızlı teslimat alabileceğim bir soğutucu linki atabilir misiniz?
Buy Thermalright TFX Thermal Compound Paste 14.3 W/Mk, Carbon Based High Performance, Heatsink Paste, CPU for All Coolers, Interface Material, 2 g with Tool: Heatsinks - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
Buy Thermal Grizzly Kryonaut Extreme The High Performance Thermal Paste for Cooling All Processors, Graphics Cards and Heat Sinks in Computers and Consoles (2 Gram): Heatsinks - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
Thermal Grizzly Hydronaut 11.8 wm / k 3,9 Gr. Termal Macun arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.