R9 5900X ve STRIX RTX 3070 Ti sistem nasıldır?

codWarzone

Hectopat
Merhaba,
Aşağıda özelliklerini bıraktığım sistemi satın aldım. Öncelikle umarım siz daha iyilerini alırsınız ve umarım hayal ettiğiniz sisteme bir an önce kavuşursunuz.

• AMD Ryzen 9 5900X.
  • Lian Li galahad AiO 240 Black 240mm.
  • ASUS TUF Gaming X570-Plus (Wi-Fi)
  • ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3070 Ti OC 8 GB.
  • PNY XLR8 Gaming Epic-X RGB 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz CL18.
  • PNY XLR8 CS3030 500GB 3500/2000MB/s PCI-e NVMe M.2 SSD disk.
  • Cougar MX660 Mesh RGB 850W.

Toplam maliyet: 22.502 TL

Sistem hakkında genel yorum alabilir miyim? Sıvı soğutucuyu 360mm istiyordum fakat hazır sistem buna izin vermiyordu ve ekleme çıkarma yapamadım.

@BerkayZ87@Rivadex @The Man From E.A.R.T.H. @Kckc @Sinan Engin v1 @Teacher80

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Sistemin resmi varsa atabilir misiniz nasıl görünüyor merak ettim.

Diğer konunuza da yorum yapmıştım. Sistem gayet iyi. Fiyat konusunda ucuza kaçmamışsınız sadece. Soğutma gayet yeterli O.C yapmayacaksanız. 10 üzerinden 9 alır net bir şekilde.

Hayorlı olsun. Sanırım bu modart ın sistemiydi. Ben de alsaydım sizin gibi modifiye ederek alırdım herhalde.

Hayırlı oldun

Ve depolama ileride arttırılması gerekebilir.

Oyun için alınacaksa 5900 işlemci biraz fazla. İyi bir işlemci mi evet. Anakart iyi bir anakart memnunum. NVMe 2 1 TB olmasını tavsiye ederdim. Yeni bir ekonomik savaştan çıkınca insan yeni bir ürün almak yoruyor insanı. Olmuşken 1 TB olsaydı güzel olurmuş. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hayırlı olsun. Sistemin resmi varsa atabilir misiniz nasıl görünüyor merak ettim.

Hocam yeni sipariş verdim 1 haftaya ancak elime ulaşır.
Hayorlı olsun. Sanırım bu modart ın sistemiydi. Ben de alsaydım sizin gibi modifiye ederek alırdım herhalde.
Evet modart hocam
Ve depolama ileride arttırılması gerekebilir.

Hocam 1TB sabitdisk mevcut. Onun dışında M.2 olarak bunu düşünüyorum Sabrent 1 TB Rocket 4 Plus NVMe 4.0 Gen4 PCIe M.2 Internes SSD-Solid-State-Laufwerk mit extremer Leistung: Amazon.de: Computer & Zubehör Almanya'dan bir tanıdığım getirecek.
Hayırlı oldun.

Teşekkürler ederim hocam.

5800X ve 5900X arasında 800 TL fark vardı. 12 çekirdek oluşundan dolayı ve oyun + yayın yapacağım için 5900X düşündüm. M.2 için ise Sabrent 1 TB Rocket 4 Plus NVMe 4.0 Gen4 PCIe M.2 Internes SSD-Solid-State-Laufwerk mit extremer Leistung: Amazon.de: Computer & Zubehör. Almanya'dan bir tanıdığım bunu getirecek.
970 EVO Plus 1 TB eklenebilir.

Hocam M.2 için bunu aldım Sabrent 1 TB Rocket 4 Plus NVMe 4.0 Gen4 PCIe M.2 Internes SSD-Solid-State-Laufwerk mit extremer Leistung: Amazon.de: Computer & Zubehör

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…