R9 5950X için anakart önerisi

Mithrandir41

Hectopat
Yer
Barking
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır topladığım sistemimde işlemci ve anakart kaldı. 11. nesil Intel işlemcileri bekliyordum fakat pek beklemeye değecek gibi değil bu sebepten ötürü Ryzen9 5950X işlemcisine yöneldim, sanırım haftaya sipariş edeceğim. Sorum şu anakart olarak sizler neyi tavsiye edersiniz? Sistemimdeki diğer parçalarla en uyumlu şekilde çalışacak anakartı almak istiyorum. Ben ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero modelini düşündüm sizin daha iyi bir tavsiyeniz var mı? Bütçe belirlemedim. Teşekkürler

Seçtiğiniz anakart çok iyi. Böyle üst düzey bir AMD sistem toplasam seçeceğim anakart direkt bu olurdu. X570'in en tepe seviye anakartlarından.

Değer mi tartışılır, bu da işini görür ama almışken en iyisini alayım diyorsan Dark Hero iyi bir seçim.

''Dark'' olmayan Hero versiyonunu da düşünebilirsin, aralarında çok fark yok zaten. Aynı şekilde Aorus Master da güzel.

Asus alacağım hocam belirtmeyi unutmuşum. 2 kişi direk bu Dark Hero dedi pekte düşünmeye gerek yok o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…